SrTheWoxy00
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
1. dönem ve 2.dönem ortalamam 67 fakat fizik dersinin genel ortalaması 50 nin altında sorumluluğa kalıyor muyum?
genel ortalamam bi 45 falan oluyo hocaya yalvarsam bile yine geçireceğini sanmamFizik ortalamasi 50 altindaysa kalirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ne kadar altinda hocaya yalvar yakar biraz yukselttirebilirsin belki.
anadolu lisesindeyim genel ortalamam iyi fakat sadece fizik dersinin ortalaması 45Edebiyattan veya meslek lisesindeysen meslek derslerinden kalmadığın sürece sıkıntısız geçersin
hocam yazdığınızı pek anlayamadım öyle bir şey olacağını sanmıyorumSadece baraj derslerden sorumlu gecniyormuyuz artik
Bildigim kadariyla artik barajlardan kalsan bile sorumlu geçiyorsun
hocam yazdığınızı pek anlayamadım öyle bir şey olacağını sanmıyorumSadece baraj derslerden sorumlu gecniyormuyuz artik
Bildigim kadariyla artik barajlardan kalsan bile sorumlu geçiyorsun
Bir şey olmaz genel ortalama 50nin üzerinde olsun edebiyattan geçer not al yeteranadolu lisesindeyim genel ortalamam iyi fakat sadece fizik dersinin ortalaması 45
hocam yazdığınızı pek anlayamadım öyle bir şey olacağını sanmıyorum
hocam yazdığınızı pek anlayamadım öyle bir şey olacağını sanmıyorum
edebiyat notum 84 zaten orda problemim yokta fizik korkutuyoBir şey olmaz genel ortalama 50nin üzerinde olsun edebiyattan geçer not al yeter
genel ortalaman 50 üstünde olduğu ve edebiyattan geçtiğin sürece diğer derslerden kalsan bile sorumluluğa girmezsinedebiyat notum 84 zaten orda problemim yokta fizik korkutuyo
Yalvarma birader kaldıysan sorumlulukta geç bi sınav icin kendini bu hale sokma otur calıs geçFizik ortalamasi 50 altindaysa kalirsin.
Ne kadar altinda hocaya yalvar yakar biraz yukselttirebilirsin belki.
Kaç dersten kaldınız ve hangilerinden kaldınız?1. dönem ve 2.dönem ortalamam 67 fakat fizik dersinin genel ortalaması 50 nin altında sorumluluğa kalıyor muyum?
Endişeleniyorsa en başında calismaliydi sınavlara. Ben olsam bende hocaya yalvarmam gider sınava girerdim. Aradaki fark zaten yalvarmayla kapanmaz.Yalvarma birader kaldıysan sorumlulukta geç bi sınav icin kendini bu hale sokma otur calıs geç