i5 12400f kasma sorunu

Reaksiyon skoru
4
oyunu açıp açarken veya bir şey yaparken kasmaya başlıyor mouse kasarak hareket ediyor mouse ama ne hikmetse format atınca düzeliyor Eski bilgisayarımda bile bu sorunu yaşadım düşünüyorum ki sorun ısınması Lütfen acil yardım edin rahatsız etmeye başladı not orijinal işlemci fanı kullanıyorum

Drivesini güncelle hocam aynı işlemci bendede var canavar gibi maşallah

İşlemci Sıcaklıkları kaç dereceleri buluyor?
Oyun oynarken MSI AfterBurner ile sıcaklığını test eder misiniz.

win 10 mu kullanıyorsun 11 mi ?

Drivesini güncelle hocam aynı işlemci bendede var canavar gibi maşallah
Yaptım da
biraz düzeldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

win 10 mu kullanıyorsun 11 mi ?
11

İşlemci Sıcaklıkları kaç dereceleri buluyor?
Oyun oynarken MSI AfterBurner ile sıcaklığını test eder misiniz.
80 falan

işlemci driveri nasıl ve nereden güncelleniyor?
intelin sitesinde driverlar olması lazım lakin anakartın asus ise eğer Armory Crate isimli bi uygulama var bu uygulama sayesinde chipset driver gibi bulunması zor sürücüleri otomatik güncelleyebilirsin

gigabyte b660 gaming x
gigabyte anakart kullanmadım onun driverları nereden bulursun bilmiyorum. İntelin ise sitesinde programlar var ben oradaki programları kullanmadım kullanan birisi destek olursa daha iyi

site bu

intelin sitesinde driverlar olması lazım lakin anakartın asus ise eğer Armory Crate isimli bi uygulama var bu uygulama sayesinde chipset driver gibi bulunması zor sürücüleri otomatik güncelleyebilirsin

gigabyte anakart kullanmadım onun driverları nereden bulursun bilmiyorum. İntelin ise sitesinde programlar var ben oradaki programları kullanmadım kullanan birisi destek olursa daha iyi

site bu
benim ki 12100f. Aşağıdakilerden hangisini indirmem gerekiyor?

Intel® Arc™ & Iris® Xe Graphics - Windows*​

Intel® Processor Identification Utility - Windows* Version​

Intel® Arc™ Graphics Driver - Ubuntu*​

site bu
discord varmı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,965
Üyeler
185,008
Son üye
toramanjnr