Csgo r6 apex fortnite oynuyorum Valorant a para yatırmaya değer mi yoksa saçma mı olur mesela cs ye yatırdım skin için pişman değilim ama valorant da pişman olur muyum oyun bir kaç ay sonra piyasadan düşer mi kalıcı mı olur sizce napıyım alıyım mı
Baya kastım Vandalı felan geçtim ve tatil ya 2 Ağustos da biticek miş 17 gün felan var vandaldan sonraki aşamadayımBir dahaki sezon l biticek bu
Valla oyunu ilk başta sevmesem de şuan da deli gibi oynuyorum ve bence ben bir rekabetçi oyununu beğendiysem o oyunu çoğu kişi sever diye düşünüyorum o yüzden piyasadan hız hızlı düşmez yatırabilirsin.Csgo r6 apex fortnite oynuyorum Valorant a para yatırmaya değer mi yoksa saçma mı olur mesela cs ye yatırdım skin için pişman değilim ama valorant da pişman olur muyum oyun bir kaç ay sonra piyasadan düşer mi kalıcı mı olur sizce napıyım alıyım mı
Bende bir arkadaşım var ne yalan söyleyim beraber 5+ saat oynuyoruzValla oyunu ilk başta sevmesem de şuan da deli gibi oynuyorum ve bence ben bir rekabetçi oyununu beğendiysem o oyunu çoğu kişi sever diye düşünüyorum o yüzden piyasadan hız hızlı düşmez yatırabilirsin.
Al o zamanBaya kastım Vandalı felan geçtim ve tatil ya 2 Ağustos da biticek miş 17 gün felan var vandaldan sonraki aşamadayım
Evet gayet eğlenceli bir oyun. (ne kadar oynayamasam daBende bir arkadaşım var ne yalan söyleyim beraber 5+ saat oynuyoruz
Csgo r6 apex fortnite oynuyorum Valorant a para yatırmaya değer mi yoksa saçma mı olur mesela cs ye yatırdım skin için pişman değilim ama valorant da pişman olur muyum oyun bir kaç ay sonra piyasadan düşer mi kalıcı mı olur sizce napıyım alıyım mı
55 tlOyun bu kadar tutulmuşken ve oyunun hile tespit sistemi bu kadar iyiyken piyasadan düşeceğini pek sanmıyorum hatta ileride e-spor konusunda ciddi bir ilerleme kat edebilir ama para yatırmaya değer mi dersen yatıracağın paraya göre değişir.
55 TL
Bende aldım bitirdim55 TL'ye değer ben aldım.