Bu psu ekran kartima yeterli olur mu?

Gigabyte 3080 ekran karti aldim. Bugün elime ulaşacak. Yukarıdaki psu kasamda mevcut. Yeterli olur mu sıkıntı çıkarır mi?

"Referans" model 320W çekiyor, bizim aldığımız özel marka modelleri 350-360W a kadar çıkabiliyor. önerilen 700-750W ama 650W ilede patlamassın. Sisteme takıp test et yine duruma göre hareket edersin. Ama limit olabilir onun bilincinde olun.

"Referans" model 320W çekiyor, bizim aldığımız özel marka modelleri 350-360W a kadar çıkabiliyor. önerline 700-750W ama 650W ilede patlamassın. Sisteme takıp test et yine duruma göre hareket edersin. Ama limit olabilir onun bilincinde olun.
Katılıyorum .

PSU Alacak Olursan Bunlardan Birini Tavsiye Ederim .

"Referans" model 320W çekiyor, bizim aldığımız özel marka modelleri 350-360W a kadar çıkabiliyor. önerilen 700-750W ama 650W ilede patlamassın. Sisteme takıp test et yine duruma göre hareket edersin. Ama limit olabilir onun bilincinde olun.
Gerçekten anladığım şeyler değil. Ben sadece para verdigim bir şey bozulmasın istiyorum. Kullandığım süre boyunca sikintisiz kullanabileyim

Gerçekten anladığım şeyler değil. Ben sadece para verdigim bir şey bozulmasın istiyorum. Kullandığım süre boyunca sikintisiz kullanabileyim

Yani şuanki durumda net bir şey söylemek zor, burda ne Sorusuz olur diyebiliyoruz nede sorunlu. Benim gibi kafam rahat olsun diyorsan 750W PSU ya geçmelisin. Ben her daim sisteme göre 100W+ güç sağlayan PSU alırım kafam rahat olur.

Anlıyorum Hocam Kullanacağın Sistemi Detaylı Paylaşırsan Daha Detaylı Açıklamalarda Bulunabiliriz .

Katılıyorum .

PSU Alacak Olursan Bunlardan Birini Tavsiye Ederim .

Yanlış anlama ama ben kaliteden yanayım. Birşeyi alacaksam 1 kere alayım başımı agritmasin.

Bunu alirim diye düşünüyorum alirsam. Hemde yarin kapimda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anlıyorum Hocam Kullanacağın Sistemi Detaylı Paylaşırsan Daha Detaylı Açıklamalarda Bulunabiliriz .
14400f islemci siparisi verdim h610m h ana kart. 8x2 islemci gigabyte 3080 eagle oc ekran karti

Yanlış anlama ama ben kaliteden yanayım. Birşeyi alacaksam 1 kere alayım başımı agritmasin.

Bunu alirim diye düşünüyorum alirsam. Hemde yarin kapimda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

14400f islemci siparisi verdim h610m h ana kart. 8x2 islemci gigabyte 3080 eagle oc ekran karti
Yanlış Anlama Hocam .

1711358177276.png

Fazladan Para Vermene Gerek Yok Ona Anlıyacağın ;)

Yanlış Anlama Hocam .

Alıntıyı görüntüle

Fazladan Para Vermene Gerek Yok Ona Anlıyacağın ;)

Alirsam soz bundan alacam 😅 amazon ertesi gün kapiya getiriyor cazibesi de o oluyor benim için 😅

Alirsam soz bundan alacam 😅 amazon ertesi gün kapiya getiriyor cazibesi de o oluyor benim için 😅
Cazibesine Mi Paravereceksin Hocam :)

Al Yeterli Kalan Paraya Birçok Şey Alabilirsin .

:peped:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,932
Üyeler
184,080
Son üye
TaylorLothbrok
Geri