Resatmnkse
80+
- Reaksiyon skoru
- 56
Gigabyte 3080 ekran karti aldim. Bugün elime ulaşacak. Yukarıdaki psu kasamda mevcut. Yeterli olur mu sıkıntı çıkarır mi?
Sadece Ekran Kartı 320 Watt Çekiyor .
Gigabyte 3080 ekran karti aldim. Bugün elime ulaşacak. Yukarıdaki psu kasamda mevcut. Yeterli olur mu sıkıntı çıkarır mi?
Cevabın için tesekkurler. İnternette bakindigim zaman min750wat olsun diyorlar falanSadece Ekran Kartı 320 Watt Çekiyor .
PSU Değerlerini Veriyor Yeterli Bence Hocam .
Aslında Kullandığın Bileşenlere Göre Şekillenebilir .Cevabın için tesekkurler. İnternette bakindigim zaman min750wat olsun diyorlar falan
Katılıyorum ."Referans" model 320W çekiyor, bizim aldığımız özel marka modelleri 350-360W a kadar çıkabiliyor. önerline 700-750W ama 650W ilede patlamassın. Sisteme takıp test et yine duruma göre hareket edersin. Ama limit olabilir onun bilincinde olun.
Gerçekten anladığım şeyler değil. Ben sadece para verdigim bir şey bozulmasın istiyorum. Kullandığım süre boyunca sikintisiz kullanabileyim"Referans" model 320W çekiyor, bizim aldığımız özel marka modelleri 350-360W a kadar çıkabiliyor. önerilen 700-750W ama 650W ilede patlamassın. Sisteme takıp test et yine duruma göre hareket edersin. Ama limit olabilir onun bilincinde olun.
Gerçekten anladığım şeyler değil. Ben sadece para verdigim bir şey bozulmasın istiyorum. Kullandığım süre boyunca sikintisiz kullanabileyim
Anlıyorum Hocam Kullanacağın Sistemi Detaylı Paylaşırsan Daha Detaylı Açıklamalarda Bulunabiliriz .Gerçekten anladığım şeyler değil. Ben sadece para verdigim bir şey bozulmasın istiyorum. Kullandığım süre boyunca sikintisiz kullanabileyim
Yanlış anlama ama ben kaliteden yanayım. Birşeyi alacaksam 1 kere alayım başımı agritmasin.Katılıyorum .
PSU Alacak Olursan Bunlardan Birini Tavsiye Ederim .
![]()
High Power Performans Serisi 850W 80+ GOLD Gen5, ATX 3.0 & PCIe 5.0 12VHPWR Güç Kaynağı (HP1-S2850GD-F14C) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Teknik Özellikler Renk : Siyah Soğutma Sistemi : 13.5cm Fan Verimlilik Sertifikası : 80 Plus Gold Max Verimlilik : %91,40 Koruma : UVP/OVP/OPP/SCP/OCP/OTP 12V Kombine Güç Çıkışı : 850W Ürün Kodu : HP1-S2850GD-F14C High Power HakkındaDünyanın en güvenilir güç kaynağı...www.teknobiyotik.com
![]()
High Power Performans Serisi 750W 80+ GOLD ATX 3.0 & PCIE 5.0 12VHPWR Güç Kaynağı (HP1-S2750GD-F14C) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Teknik Özellikler Renk : Siyah Soğutma Sistemi : 13.5cm Fan Verimlilik Sertifikası : 80 Plus Gold Max Verimlilik : %90,86 Koruma : UVP/OVP/OPP/SCP/OCP/OTP 12V Kombine Güç Çıkışı : 750W Ürün Kodu : HP1-S2750GD-F14C High Power HakkındaDünyanın en güvenilir güç kaynağı...www.teknobiyotik.com
14400f islemci siparisi verdim h610m h ana kart. 8x2 islemci gigabyte 3080 eagle oc ekran kartiAnlıyorum Hocam Kullanacağın Sistemi Detaylı Paylaşırsan Daha Detaylı Açıklamalarda Bulunabiliriz .
Yanlış Anlama Hocam .Yanlış anlama ama ben kaliteden yanayım. Birşeyi alacaksam 1 kere alayım başımı agritmasin.
Bunu alirim diye düşünüyorum alirsam. Hemde yarin kapimda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
14400f islemci siparisi verdim h610m h ana kart. 8x2 islemci gigabyte 3080 eagle oc ekran karti
Alirsam soz bundan alacamYanlış Anlama Hocam .
Alıntıyı görüntüle
Fazladan Para Vermene Gerek Yok Ona Anlıyacağın
![]()
High Power Performans Serisi 850W 80+ GOLD Gen5, ATX 3.0 & PCIe 5.0 12VHPWR Güç Kaynağı (HP1-S2850GD-F14C) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Teknik Özellikler Renk : Siyah Soğutma Sistemi : 13.5cm Fan Verimlilik Sertifikası : 80 Plus Gold Max Verimlilik : %91,40 Koruma : UVP/OVP/OPP/SCP/OCP/OTP 12V Kombine Güç Çıkışı : 850W Ürün Kodu : HP1-S2850GD-F14C High Power HakkındaDünyanın en güvenilir güç kaynağı...www.teknobiyotik.com
Cazibesine Mi Paravereceksin HocamAlirsam soz bundan alacamamazon ertesi gün kapiya getiriyor cazibesi de o oluyor benim için
![]()