En Sevdiğiniz Makarnalar

Yoğurtlu burgu makarna üstüne salçalı sos
Screenshot_20240327_110214_Gallery.jpg

Mide bulanacak ne var makarna yoğurt salça. Sen konu sahibinin specialine bak asıl, mutfakta yenecek ne varsa koymuş
Ben onların arasında virgül vr sanıyorum bi tabaktamı bunların hepsini yiyormuş oha kfgmdfkoh midem dahada bulandı artık iftar vakti gelsinnnn

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Ben onların arasında virgül vr sanıyorum bi tabaktamı bunların hepsini yiyormuş oha kfgmdfkoh midem dahada bulandı artık iftar vakti gelsinnnn
umarım bir tabakta hepsini birleştirmiyordur. Ben kendi dediğim makarnayı ilk başta lisede yemiştim. Lise bitince arkadaşlarla hep konuşuyorduk yiyen herkes seviyordu bunu. Lisedeki en ucuz ve en güzel yemekti

Körili
Benim specialim(salça, kırmızı biber, kekik, turşu, peynir, yoğurt,kızarmış patates, ketçap, mayonez, acı sos)
Annem bi salçalı soslu makarna yapar her seferinde anne bu ne böyle nasıl yapıyorsun derim, mükemmeldir.

• Beğen
Ben öyle special falan anlamam BEN KÖYLÜ KEM- pardon o baska biseydi. Kıymalı salçalı makarna favorim
O da mükemmel ama yağı az olmalı. O ayarı tutturmak önemli olan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Salçalı sosum var bir de onu ekliyorum yazmayı unutmuşum :shy:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

umarım bir tabakta hepsini birleştirmiyordur. Ben kendi dediğim makarnayı ilk başta lisede yemiştim. Lise bitince arkadaşlarla hep konuşuyorduk yiyen herkes seviyordu bunu. Lisedeki en ucuz ve en güzel yemekti
Birleştiriyorum 🤙. Kaynamış patatese bal koyan kişiyim ben hocam

Ortadan kırıyom üstüne ketçap sıkıyom çok zor değil yaw:)

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,255
Üyeler
188,221
Son üye
yalcinmy
Geri