KingDeViL
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 910
NoT : İndirim için yeni hesap açmanız gerekmektedir. İlk alışveriş indirimi ile uyguna bu fiyata düşüyor.
Ürünü bayadır takip ediyorum. Uzun zamandır gördüğüm en düşük fiyat. İhtiyacı olan değerlendirebilir. Sürekli fiyatlar değişiyor. Güncellemeye çalışıyorum. Son mesajlara düşük fiyatlı ilanları ekliyorum. Son sayfalardan da kontrol ediniz.
tr.aliexpress.com
tr.aliexpress.com
tr.aliexpress.com
Orjinal Thermalright İntel braketi
tr.aliexpress.com
Ürünü bayadır takip ediyorum. Uzun zamandır gördüğüm en düşük fiyat. İhtiyacı olan değerlendirebilir. Sürekli fiyatlar değişiyor. Güncellemeye çalışıyorum. Son mesajlara düşük fiyatlı ilanları ekliyorum. Son sayfalardan da kontrol ediniz.
JEYI 12.-15th Gen CPU Bükme Düzeltme Çerçevesi Alüminyum Sabit Arka Panel CPU Kontak Çerçevesi Soketi Intel LGA-17XX 18XX CPU - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
Soğutma CPU İletişim çerçevesi alüminyum alaşım İletişim çerçeveleri LGA 1700 kiti ağır İletişim çerçeveleri CPU bükme düzeltme braketi - AliExpress 7
JEYI AM5 CPU Anti-Bükme Soket Çerçevesi Alüminyum AMD Bükme Düzeltici Sabitleme Tutucu 7950X,7900X,7700X,6000X Anti-Çarpma - AliExpress 7
Orjinal Thermalright İntel braketi
Thermalright LGA 17XX-BCF kavisli düzeltme raptiye LGA1700 platformu CPU kurulum sabit braket - AliExpress 7
Ekler
Son düzenleme: