Neler Yeni

İntel ve AM5 İşlemci Braketi

pc ustasi1

80+ Silver
Ürünü bayadır takip ediyorum. Uzun zamandır gördüğüm en düşük fiyat. İhtiyacı olan değerlendirebilir.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Ney bu kanka ? ne işe yarıyor

KingDeViL

80+ Bronze
Benim ürün kargoya verilmiş.

1712265525006.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Ertuğrul Boyacı
İlgilendiği Kategoriler
Motosiklet, Teknoloji, Tamir
Instagram
ertugrulboyaci
Steam
93swag
Twitter
ertugrulboyaci
@KingDeViL @Bluelektro çok teşekkürler, ben işlemciye temas eden alüminyum blok olayına çok katılıyorum, ayrıca intel soğutucu takarken her zaman yamuk taktığımı düşünüyorum sırf bu yüzden kule tipi soğutucu ve bu soğutucunun takıldığı braketlere geçesim var o sebeple arıyordum. Bu ürünün lga 1200 uyumlusunu bulamadım o çok üzdü :(

KingDeViL

80+ Bronze
Bugün sms geldi İstanbul uluslar arası pim felan yazıyor. Bu kadar hızlı geleceğini tahmin etmiyordum.

1712668606366.png

neura

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Yiğit Erdem
Ürünü bayadır takip ediyorum. Uzun zamandır gördüğüm en düşük fiyat. İhtiyacı olan değerlendirebilir.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Bunlar ne işe yarıyor hocam daha iyi soğutucu takabilmek için mi?

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
İyi de arka braket anakartla birlikte geliyor. İşlemci soğutucu braketi soğutucu alınca geliyor. Konu para harcamak için mi açıldı çok saçma geldi.

Arsek

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
882
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek

MUSA54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
MUSA
sıvı soğutma kullanmayacagim bundan almama gerek var mı

KingDeViL

80+ Bronze
İyi de arka braket anakartla birlikte geliyor. İşlemci soğutucu braketi soğutucu alınca geliyor. Konu para harcamak için mi açıldı çok saçma geldi.
Asus rog ryujin de bile sotuğucu braket çıkmıyor. Laf olsun diye mesaj yazmışsın. Şuan sadece Arctic yeni modelde işlemci braketi çıkıyor. Onun dışında öyle bir braket görmedim.

Hala konuya bu ne işe yarıyor diye yazanlar var. Bir önceki mesajları okuyun bir zahmet.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Asus rog ryujin de bile sotuğucu braket çıkmıyor. Laf olsun diye mesaj yazmışsın. Şuan sadece Arctic yeni modelde işlemci braketi çıkıyor. Onun dışında öyle bir braket görmedim.

Hala konuya bu ne işe yarıyor diye yazanlar var. Bir önceki mesajları okuyun bir zahmet.
Daha geçen montaj yaptığım sıvı soğutucuda LGA 1700 braketi çıktı. Sallama ya üstelik arka braket tüm anakartlarda birlikte geliyor.

İndirim konusu ❌
Keyfi yan sanayi ürün alma konusu ✅

KingDeViL

80+ Bronze
Daha geçen montaj yaptığım sıvı soğutucuda LGA 1700 braketi çıktı. Sallama ya üstelik arka braket tüm anakartlarda birlikte geliyor.

İndirim konusu ❌
Keyfi yan sanayi ürün alma konusu ✅
Cahil kardeşim. Benim anakart 14binTL bende neden çıkmadı acaba ? Allah bilir sen resmini attığım braketlerden bahsediyorsundur :D Gelmiş anakartın arka braketinden bahsediyorsun. Benim paylaştığım braket 5-10 derece işlemcinin soğuk çalışmasını sağlıyor. Senin bahsettiğin anakart braketi işlemci soğutucusunu tutturmak için..

1712683489753.png

Şu fiyatları da ekleyeyim de indirim mi değil mi görmüş ol. Bu resimdekiler vergisiz fiyat bilgin olsun.

1712683707195.png

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Cahil kardeşim. Benim anakart 14binTL bende neden çıkmadı acaba ? Allah bilir sen resmini attığım braketlerden bahsediyorsundur :D Gelmiş anakartın arka braketinden bahsediyorsun. Benim paylaştığım braket 5-10 derece işlemcinin soğuk çalışmasını sağlıyor. Senin bahsettiğin anakart braketi işlemci soğutucusunu tutturmak için..

Alıntıyı görüntüle

Bahsini geçtiğin yan sanayi ürünü aynen 5-10 derece soğuk çalıştırıyordur. Kaynak mabad.

KingDeViL

80+ Bronze
Sıvı soğutuculardan çıkıyormuş.... Git youtubede Asus rog ryujin kutu açılımı izle bakalım çıkacak mı :D.

Benim paylaştığım anakartın arkası ile alakası yok gelmiş anakart arka braketi savunuyorsun. Sen daha neyin ne olduğunu bilmiyorsun. Montajını yaptığın sıvı soğutucunu braketinin resmini at bakalım buraya :D..

Hiç işe yaramıyor ama adam bu kasaya bu ürünü takıyor :D. Forumlarda binlerce mesaj var ısılarının 10 derece düştüğüne dair. Senin gibi lise talebesine daha fazla bilgi vermeyeceğim. Bundan sonrasını kendin araştır. Ha baban harçlık vermiyor alamıyorsan burada ağlama.

1712686449228.png

Edit : Üsttekini mesajını neden editledin ? Bütün sıvı soğutuculardan bu braket çıkıyor yazını silmişsin :D

Son düzenleme:
Top Bottom