Neler Yeni

İntel ve AM5 İşlemci Braketi

KingDeViL

80+ Bronze
JEYI iyi markadır hayırlı olsun. Metal kalitesi ve işçiliklerini beğeniyorum.
Şöyle 70 80TL'ye AM5 yakalasam bende alacağım ama TR'de en ucuz 400TL den başlıyor.
Aliexpress'de de en ucuz 170TL den başlıyor.
Teşekkür ederim. AM5 çok takip ettim ama bu fiyatlara malesef düşmedi. Eğer düşük fiyat yakalarsam haber veririm.

Mitra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Birol Olcaytürkan
Hayırlı olsun. Umarım uyum sağlayacaktır.
Aynı fiyattan başka marka yakalayıp sipariş vermiştim. Onu da dün teslim aldım.
Sana da hayırlı olsun. İkisi arasında metal kalite farkı var mı?

KingDeViL

80+ Bronze
Sana da hayırlı olsun. İkisi arasında metal kalite farkı var mı?
Teşekkür ederim. Paketlerini henüz açmadım. Kaliteli termal macun alınca takarım diye düşünüyorum.

bedrano

80+
gelbura satıcısı id cooling markasının braketlerini satıyor, pazarama üzerinden 50 tl kupon+sepet indirimi ve maxipuan ile birlikte 250 liraya intel için olanını aldım, şuan yok sanırım ama pazarama sık sık 200/50 kupon veriyor nays ile birlikte 305 liraya alınabilir.

AMD INTEL

mortemeyn

80+ Bronze
gelbura satıcısı id cooling markasının braketlerini satıyor, pazarama üzerinden 50 TL kupon+sepet indirimi ve maxipuan ile birlikte 250 liraya intel için olanını aldım, şuan yok sanırım ama pazarama sık sık 200/50 kupon veriyor nays ile birlikte 305 liraya alınabilir.

AMD INTEL
İlk defa görüyorum. i9-14900K ve LT720 var acaba iş görür mü?
Mesaj otomatik birleştirildi:

id cooling nasildir acaba

bedrano

80+
İlk defa görüyorum. i9-14900K ve LT720 var acaba iş görür mü?
Mesaj otomatik birleştirildi:

id cooling nasildir acaba
henüz takmadım bugün yada yarın deneyip sıcaklıklara bakıcam, id cooling güzel ve kaliteli bir marka, se224xts kule tipi soğutucusu var

Mitra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Birol Olcaytürkan
Teşekkür ederim. Paketlerini henüz açmadım. Kaliteli termal macun alınca takarım diye düşünüyorum.
Haydaa.. Satıcı bu mesajı göndermiş ne demek bu sen anladın mı?
Dear friend
Glad to have your support.
Order number:1104873903221289
Sorry to your order cannot be shipped because the products you ordered were detected to be of substandard quality.
We suggest you making a cancel request to ask full refund.
Or you can choose other same value item on our store.
Which one do you prefer?
Have a good day.

KingDeViL

80+ Bronze
Dear friend
Sorry to your order cannot be shipped because the products you ordered were detected to be of substandard quality.
Which one do you prefer?
Have a good day.
Ben de ikinci hesap açıp bir tane daha almak istediğimde kargo fiyatlarında artış olduğundan 3 dolar daha ödeme talep ediyoruz gibi mesaj atmışlardı. Çinlilerin tuaf işleri . Büyük ihtimal aynı adrese ikinciyi indirimli göndermek istemediler.

bedrano

80+
henüz takmadım bugün yada yarın deneyip sıcaklıklara bakıcam, id cooling güzel ve kaliteli bir marka, se224xts kule tipi soğutucusu var
Bugün takıp kısa bir deneme yaptım, aida64 programının stres testi kısmından aldığım veriye göre 4 derece fayda sağladı, beklemiyordum açıkcası.

KingDeViL

80+ Bronze
Pahalı olan ile ucuz arasında fark yok denecek kadar az. Fazla para vermeye gerek yok.

Mitra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Birol Olcaytürkan
Ben de ikinci hesap açıp bir tane daha almak istediğimde kargo fiyatlarında artış olduğundan 3 dolar daha ödeme talep ediyoruz gibi mesaj atmışlardı. Çinlilerin tuaf işleri . Büyük ihtimal aynı adrese ikinciyi indirimli göndermek istemediler.
Aynı fiyata bulduğunu söylediğin JEYI marka olan ürünün linkini atar mısın? Onu alayım bari. Bu siparişi iptal edersem benim ilk sipariş fiyat avantajı olayı tekrar tanımlanır mı?

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
391
İsim
Mustafa Yeşilyurt
Dear friend
Which one do you prefer?
Have a good day.
banada aynısı dendi napcaz şimdi

Mitra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Birol Olcaytürkan
banada aynısı dendi napcaz şimdi
Siparişi iptal edeceğiz mecburen ama Aliexpress müşteri Hizmetlerine şikayet edeceğim firmayı. Benim korkum o ilk sipariş fiyat avantajını kaybetmek.

Şöyle bir yanıt gönderdim satıcıya;

I am not canceling the order. You have to send that product. Everything is written clearly and correctly on the product sales page and I ordered accordingly. You cannot cancel the order for such a ridiculous reason. If you think the product price is wrong, you should have edited it. This is your mistake. Fix it.

Son düzenleme:
Top Bottom