Öneri DÜŞÜK BÜTÇE MEKANİK KLAVYE ÖNERİSİ

Gamepower Calypso nasıl sizce​

Hocam önerim gamepower gibi markalardan uzak durmanız olucaktır gamebooster vardı bende mesela 6 ayı bulmadan klavye perte çıkmıştı garantiye git gel yaptı gene max 6 ay dayandı mesela genelde çinden getirip marka basılan ürünler olabiliyor
hocamın üstte attığı klavyeyi tekrar bende vurguluyorum size şuna bakın kafanız rahat etsin

Gamepower Calypso nasıl sizce​

bir zamanlar için özellikleri fiyatına göre çok iyiydi bende şuan önümde onun rampagedeki versiyonu ultimateyi kullanıyorum fakat şuan almak pek mantıklı olmaz gibime geliyor ve bilek desteği rezalet ötesi

su geçirmez ve tuş koruması var diye biliyorum neden hak etmiyor sizce
Kullandığı malzemeler sert plastik üstüne switchleri kalitesiz + hotswap değil hadi hotswapı kenara bırakalım switch kalitesizliğinden kaynaklı ileriki kullanımlarda basmama gibi sorunlar daha erken baş gösterebilir

Hocam önerim gamepower gibi markalardan uzak durmanız olucaktır gamebooster vardı bende mesela 6 ayı bulmadan klavye perte çıkmıştı garantiye git gel yaptı gene max 6 ay dayandı mesela genelde çinden getirip marka basılan ürünler olabiliyor
hocamın üstte attığı klavyeyi tekrar bende vurguluyorum size şuna bakın kafanız rahat etsin
ortama uyumlu olması için tek renk ve rgb olursa daha iyi olur

ortama uyumlu olması için tek renk ve rgb olursa daha iyi olur
Rgb var zaten
1712173931324.png

Geri