-Mehmet-
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 6,139
keşke şu klavyeleri Türkçe baskıyla ülkemize getiren bir ithalatçı olsa. Yok satarXPG Summoner almak yerine indirimdeyken Ak992 alın bence
keşke şu klavyeleri Türkçe baskıyla ülkemize getiren bir ithalatçı olsa. Yok satarXPG Summoner almak yerine indirimdeyken Ak992 alın bence
ajazz markasını hiç duymadım daha önce iyi midir? kullanıyormusunuz?Rgb var zaten
Alıntıyı görüntüle
MAKSİMUM 1200 TL'ye MEKANİK KLAVYE İSTİYORUM. TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM. (klavyede bilek desteği ve %100 yani küçültülmemiş klavye olmasına dikkat ediyorum yani bunlar olursa daha iyi olur)
Yurt dışında popüler bir markadır kendisi. Gönül rahatlılığı ile alabilrsiniz.ajazz markasını hiç duymadım daha önce iyi midir? kullanıyormusunuz?
Düşük bütçede kalitesiz mekanik almak yerine kaliteli membran daha mantıklı. Kendim de öyle yaptım çok memnunum.MAKSİMUM 1200 TL'ye MEKANİK KLAVYE İSTİYORUM. TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM. (klavyede bilek desteği ve %100 yani küçültülmemiş klavye olmasına dikkat ediyorum yani bunlar olursa daha iyi olur)
evet kaliteli ve yurt dışında tercih edilen bir markadır fakat ülkemizde pek bileni yokajazz markasını hiç duymadım daha önce iyi midir? kullanıyormusunuz?
Hocam kaliteli markadır daha önce denemişliğim oldu hissiyatı kaliteli kendisinin sadece trde distribütörü yok amazon üzerinden yurt dışından geliyor şuanda kendimde 700 tllik leaven adlı çakma bi marka kullanıyorum mesela ancak hotswap olduğundan istersem switch ve keycap değiştirip yoluma devam edebilirim uzun lafın kısası ajazz kaliteli güzel bi markadır şuanki fiyatıylada bu bütçede rakipsizdirajazz markasını hiç duymadım daha önce iyi midir? kullanıyormusunuz?
bir şey değil hocam biz teşekkür ederiztamamdır teşekkürler hepinize zaman ayırdığınız için
Bende de Akko 5087B Plus mevcut. Akko markası da Ajazz gibi yurt dışında gayet popüler markadır. Hotswap klavye kullanma hissi gerçekten çok iyi. Tuşlar basmamaya veya çift tıklamaya başladığı zaman istediğin gibi değiştirmek çok iyi bir şey.Hocam kaliteli markadır daha önce denemişliğim oldu hissiyatı kaliteli kendisinin sadece trde distribütörü yok amazon üzerinden yurt dışından geliyor şuanda kendimde 700 tllik leaven adlı çakma bi marka kullanıyorum mesela ancak hotswap olduğundan istersem switch ve keycap değiştirip yoluma devam edebilirim uzun lafın kısası ajazz kaliteli güzel bi markadır şuanki fiyatıylada bu bütçede rakipsizdir
Hocam akkonun switchlerinide kullandım hatta arkadaşıma aldırmıştım bildiğimden switchlerini sadece switchler bile kalitesini hissettiriyor lavender switch kullanıyor şuanda blue cream bakmıştık ancak o zaman yoktu stoktaBende de Akko 5087B Plus mevcut. Akko markası da Ajazz gibi yurt dışında gayet popüler markadır. Hotswap klavye kullanma hissi gerçekten çok iyi. Tuşlar basmamaya veya çift tıklamaya başladığı zaman istediğin gibi değiştirmek çok iyi bir şey.
Bende Akko jelly black switchler mevcut switchler sessiz ve tok. İndirimde 334tlye 45 adet Akko yellow switch sipariş ettim bekliyorum, çok sessiz alışamadım jelly black switchlere.Hocam akkonun switchlerinide kullandım hatta arkadaşıma aldırmıştım bildiğimden switchlerini sadece switchler bile kalitesini hissettiriyor lavender switch kullanıyor şuanda blue cream bakmıştık ancak o zaman yoktu stokta
Bakalım benimde bu üstündeki outemular bi gitsinde o zaman akkoya geçeceğim bendeBende Akko jelly black switchler mevcut switchler sessiz ve tok. İndirimde 334tlye 45 adet Akko yellow switch sipariş ettim bekliyorum, çok sessiz alışamadım jelly black switchlere.