Öneri DÜŞÜK BÜTÇE MEKANİK KLAVYE ÖNERİSİ

switchleri kaliteli diye okudum ama xpg uzun süre kullanılır bir marka mı? sürekli para vermek istemiyorum
Adata firmasının çatısı altında bulunan bir marka. M2 ssd sini kullanıyorum memnunum.

MAKSİMUM 1200 TL'ye MEKANİK KLAVYE İSTİYORUM. TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM. (klavyede bilek desteği ve %100 yani küçültülmemiş klavye olmasına dikkat ediyorum yani bunlar olursa daha iyi olur)
Gamepower eva 3 Red - Blue switch rainbow 1000 - 1300 TL arası değişiyor

Gamebooster tactic gm10b Blue switch var sadece RGB 900 - 1200 TL arası değişiyor

Rampage plower k60 Red switch var sadece RGB 1100 - 1400 TL arası değişiyor

Gamebooster tactic gm10b Blue switch var sadece RGB 900 - 1200 TL arası değişiyor

Bu önerilenleri almanızı kesinlikle tavsiye etmem en iyi seçenek bütçe arttırmaktır. Klavyenin tam olmasından vazgeçerseniz daha iyi alternatifler mevcut.

güzel klavyeler fakat gerekirse biraz fiyatı arttırıp tam klavye almak istiyorum yani kesinlikle tam klavye olmalı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu önerilenleri almanızı kesinlikle tavsiye etmem en iyi seçenek bütçe arttırmaktır. Klavyenin tam olmasından vazgeçerseniz daha iyi alternatifler mevcut.
1700 civarında ne önerirsiniz

switchleri kaliteli diye okudum ama xpg uzun süre kullanılır bir marka mı? sürekli para vermek istemiyorum
Xpg de tek yazılımını yüklemeyin yoksa klavye sapıtıyor onun harici switcleri olsun vs on numara klavye o fiyatta 2k civarına alttaki klavye var 2250 falan düz hesap

güzel klavyeler fakat gerekirse biraz fiyatı arttırıp tam klavye almak istiyorum yani kesinlikle tam klavye olmalı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1700 civarında ne önerirsiniz
Tam klavyeler beni çok daraltıyor bu sebeple bunları attım

Geri