Deathadder v2 vs viper

Chan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
3,694
Nedenlerini yazarsanız güzel olur .

İkisi de aynı switch ve sensor kullanıyor elinin boyutuna gore rahat ettiğini al.

Viper daha küçük, Deathadder V2 daha büyük eller için. Ben şahsen Viper seçerdim.

• Beğen
Reaksiyonlar: Chan
  • Beğen
Ben olsam Deathadder V2 alırdım elime tam olarak oturan bir mouse bunlar dışında “Sensei Ten” ide değerlendirebilirsiniz

• Beğen
Ben olsam Deathadder V2 alırdım elime tam olarak oturan bir mouse bunlar dışında “Sensei Ten” ide değerlendirebilirsiniz
Viper daha küçük, Deathadder V2 daha büyük eller için. Ben şahsen Viper seçerdim.
[/QUOTE/]
Hocalarım g300s kullanıyordum elime oluyordu güzel deathadder da olur mu?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

G300s baya küçük bir mouse yanlış bilmiyorsam muhtemelen sizin elinizde küçük o yüzden Viper daha uygun olur sanırım

H

Hocam ölçmedim bilmiyorum 300s kullanıyordum pençe tutuşla
Orta parmağından bilek çizgine kadar uzunluğunu ölç. Elin "✋" şeklindeyken de (başparmak birleşik) enini ölç ve bana yaz.

Orta parmağından bilek çizgine kadar uzunluğunu ölç. Elin "✋" şeklindeyken de (başparmak birleşik) enini ölç ve bana yaz.
18.1 cm elim var bende suan g300s kullaniyorum cidden hic rahat bir mouse degil elim taşıyor bildiğimiz büyük ihtimal v2 alacağım ağırlık sorun etmez umarım hem daha ucuz

18.1 cm elim var bende suan g300s kullaniyorum cidden hic rahat bir mouse degil elim taşıyor bildiğimiz büyük ihtimal v2 alacağım ağırlık sorun etmez umarım hem daha ucuz
Viper daha iyi olur, Deathadder V2'nin genişliği çok fazla. Hatta direkt Viper Mini de alabilirsin ama stoklarda yok sanırım şu an.

• Beğen
Viper daha iyi olur, Deathadder V2'nin genişliği çok fazla. Hatta direkt Viper Mini de alabilirsin ama stoklarda yok sanırım şu an.
Genisliginin fazla olmasi beni daha rahat ettirir aslinda elimin pade deymesi hic guzel degil cogu zaman elimde ters takla atıyor mouse

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,710
Üyeler
200,757
Son üye
Bonzy

Geri