- Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynen fark ettiysen fan girişleri psu girişleri ile aynı bende 4 fanın ucuna bir tanede psu kablosu taktım bakalım işlemci gelince sıkıntı çıkmaz umarımGüç kaynağını buraya bağladıysanız sıkıntı çıkmaz
Aynen fark ettiysen fan girişleri psu girişleri ile aynı bende 4 fanın ucuna bir tanede psu kablosu taktım bakalım işlemci gelince sıkıntı çıkmaz umarımGüç kaynağını buraya bağladıysanız sıkıntı çıkmaz
sen bildigin beyni olmayan adamı markete yolluyosunMerhaba arkadaşlar bugün kargom geldi ve ssd, kasa, PSU, anakart ve ramim elime ulaştı APU sistem kuracağım için bir tek eksik cpu kaldı o da elime ulaşana kadar PC nin montajını yapayım dedim yaptım fakat PSU yu fişe takınca fanlar dönmüyor bunun sebebi bir arıza mı yoksa cpu nun olmamasımı yardımcı olursanız sevinirim.Alıntıyı görüntüle
Normalde düğmeye basınca fanlarn dönmesi lazım düğme çıkşını yanlış takmış olabilirsinAynen fark ettiysen fan girişleri PSU girişleri ile aynı bende 4 fanın ucuna bir tanede PSU kablosu taktım bakalım işlemci gelince sıkıntı çıkmaz umarım
Şuan fark ettim power ve reset lerin artı eksileri yazmıyorNormalde düğmeye basınca fanlarn dönmesi lazım düğme çıkşını yanlış takmış olabilirsin
Öyle oldu birazsen bildigin beyni olmayan adamı markete yolluyosunböyle anlatayım anlarsın
Az önce satın aldığım yer ile konuştum onlar bana işlemci olmadan psu nun çalışmayacağını kısa devre yaparak çalıştırabileceğimi ve bunu önermediklerini söylediler sanırım işlemcisiz fanda çalışmıyorNormalde düğmeye basınca fanlarn dönmesi lazım düğme çıkşını yanlış takmış olabilirsin
Hayır dönmüyor. Aynı anakart bende de var işlemci olmadan tetiklemiyor.Bir sıkıntı çıkarmaz işlemci omladanda PC fanlrı döner sen büyük ihtimal güç pinlerini yanlış bağladın ama yinede işlemcisiz açma yani
Benim dönüyorduHayır dönmüyor. Aynı anakart bende de var işlemci olmadan tetiklemiyor.
Anakartın nedir?Benim dönüyordu
Eski bilgisayardı hatırlamıyorumAnakartın nedir?
Anakarttan anakarta fark ediyor.Eski bilgisayardı hatırlamıyorum