OBS mikrofon seçili olmamasına rağmen ses geliyor

yegojon

80+
Reaksiyon skoru
4
1712664628574.png
Gördüğünüz gibi mikrofon seçili olmamasına rağmen mikrofonumu kullanıyor.

Sorun da o farklı mikrofona geçmek istiyorum normalde gelen sesi nasıl kapatıcağım?
Fotoğrafın mikrofon kısmıyla alakası yok ki hocam?
Yanlık kısmın fotoğrafını atmışsınız
Alıntıyı görüntüle
Fotoğraftaki sağ kısımda bulunan Mic/Aux kısmının sağ altında bulunan üst üste duran 3 noktaya tıklayın ardından ''Özellikler'' diyin burada Aygıt kısmı açılacak Yeni mikrofonunuzu seçin

Direkt hiç mikrofondan ses almasın diyorsanız da o üç noktanın hemen solundaki ses tuşuna tıklayıp tamamen kapatabilirsiniz.

Yanlış kısmı atmışsınız diyorum ancak gene de yazdığınızdan pek bişey anlamadım. Anladığım 2 şeyi de buraya yazdım sorununuz farklıysa lütfen daha açıklayıcı bir şekilde yazın bi şekilde yardımcı olurum

Fotoğraftaki sağ kısımda bulunan Mic/Aux kısmının sağ altında bulunan üst üste duran 3 noktaya tıklayın ardından ''Özellikler'' diyin burada Aygıt kısmı açılacak Yeni mikrofonunuzu seçin

Direkt hiç mikrofondan ses almasın diyorsanız da o üç noktanın hemen solundaki ses tuşuna tıklayıp tamamen kapatabilirsiniz.

Yanlış kısmı atmışsınız diyorum ancak gene de yazdığınızdan pek bişey anlamadım. Anladığım 2 şeyi de buraya yazdım sorununuz farklıysa lütfen daha açıklayıcı bir şekilde yazın bi şekilde yardımcı olurum
Pardon hocam tam anlatamadım. Teşekkürler sorun çözüldü.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,373
Üyeler
192,700
Son üye
basismuren
Geri