Bilgisayar masanızı paylaşın

Allah kurtarsın kardeşim bende aynı durumları yaşadım 4 yıl boyunca ve sonunda leptopu takas ettim imzamdaki sistemim ile leptop dediğime bakma cs:go'da en düşük ayarlarda bile kasıyordu iyikide takas ettim.
dostum bu pc de cs go da sabit 10 fps en düşük ayarda smoke içi 3 fps oluyordu ve nova 3 e kadar çıkmıştım

dostum bu PC de cs go da sabit 10 fps en düşük ayarda smoke içi 3 fps oluyordu ve nova 3 e kadar çıkmıştım

Hocam bence sizde takas edebilirsiniz leptopu gerek duymuyorsanız ben 4 yıllık bilgisayarımı sattım ama temiz kullanmıştım o zamanki fiyatı ile 1500 bin TL ye almıştım

Hocam bence sizde takas edebilirsiniz leptopu gerek duymuyorsanız ben 4 yıllık bilgisayarımı sattım ama temiz kullanmıştım o zamanki fiyatı ile 1500 bin TL ye almıştım
dostum normalde bende bir laptop daha vardı o da buydu

fakat bozuldu tamir işlemide fazla pahalı olduğu için masaüstü almayı planlıyorum genede laptopu bir tamir yerine verdik tamir ücreti çok fazla olmazsa tamir ettiricez yok pahalıysa

r5 2600 rx 580 8gb , 16 gb ramli pc alıcam

ortalama 1 hafta sonra söylicekler fiyatı

Arkadaşlar güldük eğlendik burda bi tane @Rambo_87 gibi bir gerçek var :D
Reis atta senin system i bi gözümüz gönlümüz şenlensin 😁

IMG_20200715_182508.jpg

biraz kötü çıkmış ama neyse.

mousepad'siz zor olmuyor mu? Ben masada kullanırken bişeyin üstüne getiremiyorum artık imleci.
Yok hocam galiba tahta olmasından dolayı masanın böyle daha rahat ediyorum mouse pad koyunca bende tam tersi oluyor :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sağolun, kasanın masa üzerinde olması güzel de sanki mouse biraz sıkışık kalmış arada
bilek hızlı olduğu için benim hızlıca döndürebiliyorum yani sıkıntı olmadı bugüne kadar :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,457
Üyeler
187,514
Son üye
bariskaya
Geri