HAYVAN KLONLAMAK

Pew Pew

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
523
Az önce böyle bir video gördüm. Adamlar seri üretime geçmeyi planlıyor. Dünya ilginç bir yer olmaya başladı.
İmkanım olsa galiba bende kedimi klonlatırdım. Siz yapar mıydınız ?
:oops:

Klonlama yasaklanmamışmıydı

zekası aynı oluyor ?

Klonlama aslında uzun süredir var, biyolojik olarak yapılıyordu yapay olarak yapacaklar artık

Klonlama aslında uzun süredir var, biyolojik olarak yapılıyordu yapay olarak yapacaklar artık
Koyun Dolly den beri var da adamlar seri üretime geçmeyi planlıyor. Muhtemelen söylenmeyen bir sürü insan deneyi yapıldı bile
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sadece genotiple fenotipleri aynı huy ruha özeldir
Buna pek katılmıyorum huylarıda benzer olacaktır benzer ortamda yetiştirildiği sürece. Mesela benim kedim Scotish Fold internette bu kedilerin huy olarak kucağı sevmediği ama Tekir gibi kedilerin çok sevdiği yazıyor çünkü bütün Scotishlerin geni benzer

Koyun Dolly den beri var da adamlar seri üretime geçmeyi planlıyor. Muhtemelen söylenmeyen bir sürü insan deneyi yapıldı bile

Buna pek katılmıyorum huylarıda benzer olacaktır benzer ortamda yetiştirildiği sürece. Mesela benim kedim Scotish Fold internette bu kedilerin huy olarak kucağı sevmediği ama Tekir gibi kedilerin çok sevdiği yazıyor çünkü bütün Scotishlerin geni benzer
İnsan deneyi imkansız, hala kendimiz hakkında yeterli bilgiye sahip değiliz

hayvan oluyorsa insan da olsun :D projeye kredi çekip başvurmak istıyorum
Avrupa ülkelerinde yasak, Çinde ise serbestmiş.

Genleri aynı olduğu için benzer olacaktır ama çevresel faktörler biraz etkiler..

Az önce böyle bir video gördüm. Adamlar seri üretime geçmeyi planlıyor. Dünya ilginç bir yer olmaya başladı.
İmkanım olsa galiba bende kedimi klonlatırdım. Siz yapar mıydınız ?
:oops:
Yasal değil yoksa kendini klonlamak zor değil

İnsan deneyi imkansız, hala kendimiz hakkında yeterli bilgiye sahip değiliz
Hayır çok basit ama yasal değil kendinin genotip ve fenotip olarak aynısını oluşturuyon

Arkadaşlar atladığınız bir şey var çevresel etkiler yüzünden birebir aynısı olmuyor canlı ama birebir aynı ortamda aynı sıcaklıkta vs yetiştiyse birebir aynısını yapmak mümkün

Son düzenleme:
Sunucuları Türkiye'ye gelirse bizim esnaflar hayvanın önemli hücrelerini alır, sonra kürk gibi bırakır valla:d

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,607
Üyeler
198,156
Son üye
cazan
Geri