Avrupa ülkelerinde yasak, Çinde ise serbestmiş.Klonlama yasaklanmamışmıydı
Genleri aynı olduğu için benzer olacaktır ama çevresel faktörler biraz etkiler..zekası aynı oluyor ?
sadece genotiple fenotipleri aynı huy ruha özeldirGenleri aynı olduğu için benzer olacaktır ama çevresel faktörler biraz etkiler..
Koyun Dolly den beri var da adamlar seri üretime geçmeyi planlıyor. Muhtemelen söylenmeyen bir sürü insan deneyi yapıldı bileKlonlama aslında uzun süredir var, biyolojik olarak yapılıyordu yapay olarak yapacaklar artık
Buna pek katılmıyorum huylarıda benzer olacaktır benzer ortamda yetiştirildiği sürece. Mesela benim kedim Scotish Fold internette bu kedilerin huy olarak kucağı sevmediği ama Tekir gibi kedilerin çok sevdiği yazıyor çünkü bütün Scotishlerin geni benzersadece genotiple fenotipleri aynı huy ruha özeldir
İnsan deneyi imkansız, hala kendimiz hakkında yeterli bilgiye sahip değilizKoyun Dolly den beri var da adamlar seri üretime geçmeyi planlıyor. Muhtemelen söylenmeyen bir sürü insan deneyi yapıldı bile
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Buna pek katılmıyorum huylarıda benzer olacaktır benzer ortamda yetiştirildiği sürece. Mesela benim kedim Scotish Fold internette bu kedilerin huy olarak kucağı sevmediği ama Tekir gibi kedilerin çok sevdiği yazıyor çünkü bütün Scotishlerin geni benzer
Avrupa ülkelerinde yasak, Çinde ise serbestmiş.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Genleri aynı olduğu için benzer olacaktır ama çevresel faktörler biraz etkiler..
Yasal değil yoksa kendini klonlamak zor değilAz önce böyle bir video gördüm. Adamlar seri üretime geçmeyi planlıyor. Dünya ilginç bir yer olmaya başladı.
İmkanım olsa galiba bende kedimi klonlatırdım. Siz yapar mıydınız ?
![]()
Hayır çok basit ama yasal değil kendinin genotip ve fenotip olarak aynısını oluşturuyonİnsan deneyi imkansız, hala kendimiz hakkında yeterli bilgiye sahip değiliz
insanlar klonlandı sadece elimizde bir kanıt yokİnsan deneyi imkansız, hala kendimiz hakkında yeterli bilgiye sahip değiliz