knk peki asus nasıl alınır mıBen dell ile viewsonic xg2431 arasında kalmıştım. Dell gecikmesi gerçekten kötüymüş. İncelemelerine baktım birisi attı 0.5 ms yalanmış. Viewsonic karar verdim en iyisi o deediler 240 için onu alacam ama ölü pixel çıkınca iade alan yer arıyorum güvenilir
KNK ARKİDE VAR ASUS GÜZEL SIKINTI YOK SORAYIM DEDİMValla asus bende düşündüm ama öneren olmamıştı genel olarak gecikmeleri bilmeyenler Dell öneriyor gecikmeleri bilenler viewsonic öneriyor. Benim evdekide 144 hz viewsonic monitör iyi sadece ayakları büyük geliyor bana göre ama xg2431 alabilirsem vesa alacam 2 monitör için çok daha iyi olacak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Asusu araştırmak lazım yani gecikme değerlerini v.s
HOCAM ASUS ÖNERENLER DE VAR VİEWSONİĞİ DE ÖNEREN VARilla bunlardan birisini alacaksan ya asus al yada viewsonic al dediğimi. 2 si birbirine yakın duruyor
PHİLPS HAKKINDA DÜSÜNCELERİN NELER DİRilla bunlardan birisini alacaksan ya asus al yada viewsonic al dediğimi. 2 si birbirine yakın duruyor
Hocam o monitörü bilmiyorum bi ara yeniıktı diye ucuza satıldı yenş çıkmasından dolayı gecikmesi nasıl bilmiyorum açıkçasıHOCAM ASUS ÖNERENLER DE VAR VİEWSONİĞİ DE ÖNEREN VAR
PHİLPS HAKKINDA DÜSÜNCELERİN NELER DİR
HOCAM 1MS İLE 0.5MS ARASINDA FARK VAR MI VALO GİBİ OYUNLARDAHocam o monitörü bilmiyorum bi ara yeniıktı diye ucuza satıldı yenş çıkmasından dolayı gecikmesi nasıl bilmiyorum açıkçası
Yani muhtemelen hissetmezsin o kadar farkı pro oyuncu değilsen ama her monitör firması her monitöre 0.5 ms 1 ms yazıyor ama aslı yok işte. Donanım arşivinin youtube en son attığı videolara bak 3 5 videosuna anlarsın zaten ne demek istediğimiHOCAM 1MS İLE 0.5MS ARASINDA FARK VAR MI VALO GİBİ OYUNLARDA
tmm knk saolYani muhtemelen hissetmezsin o kadar farkı pro oyuncu değilsen ama her monitör firması her monitöre 0.5 ms 1 ms yazıyor ama aslı yok işte. Donanım arşivinin youtube en son attığı videolara bak 3 5 videosuna anlarsın zaten ne demek istediğimi
Yabancı bir sitede en iyi 240 gaming monitör viewsonic xg2431 demiş ama tuf dediğinde bu monitöre yakın duruyor
Nası 0.5 yalanBen dell ile viewsonic xg2431 arasında kalmıştım. Dell gecikmesi gerçekten kötüymüş. İncelemelerine baktım birisi attı 0.5 ms yalanmış. Viewsonic karar verdim en iyisi o deediler 240 için onu alacam ama ölü pixel çıkınca iade alan yer arıyorum güvenilir