- Bütçe
- 6000
R5 5500 işlemci var şuan elimde buna uygun 2.el 5 hadi olsa olsa 6k bandında ne gider 3.5k ya gtx 1070 alıp bir süre böyle idare etmek var aslında kafamda çünkü LOL dışı bir şey yaptığım yok sayılır sizce ne yapayim
Aralarında aman aman bir fark göremedim ama nvidia olursa daha iyi olur renk ayarları vs yapmak daha rahat1070 alacagina rx 6600 al yeterli olur.
2060 super vs olabilir veya tam piyasasını bilmiyorum ama 2070R5 5500 işlemci var şuan elimde buna uygun 2.el 5 hadi olsa olsa 6k bandında ne gider 3.5k ya gtx 1070 alıp bir süre böyle idare etmek var aslında kafamda çünkü LOL dışı bir şey yaptığım yok sayılır sizce ne yapayim
Bu var makul fiyata ve bana yakın ama AMD ekran kartı almaya elim gitmiyor2060 super vs olabilir veya tam piyasasını bilmiyorum ama 2070
2060 süper 6k dan basliyor2060 super vs olabilir veya tam piyasasını bilmiyorum ama 2070
knk valla o sana kalmış bende nvidiacıyım ama durumdan duruma değişebiliyor işte faceden gpu world türkiye diye bir grup var orda zaten uzun süredir satıcı olan kişiler bulunuyor referanslarıda bol güvenilir olur tahminim ve uygun fiyatlılar bi bak istersenBu var makul fiyata ve bana yakın ama AMD ekran kartı almaya elim gitmiyor
Ben en iyisi eski gtx 1080 im var ona termal ped değişim devam edim kaç yıllık kart ne sorunu var ne başka sıkıntısı her şeyde açıyor takır takır vallaknk valla o sana kalmış bende nvidiacıyım ama durumdan duruma değişebiliyor işte faceden gpu world türkiye diye bir grup var orda zaten uzun süredir satıcı olan kişiler bulunuyor referanslarıda bol güvenilir olur tahminim ve uygun fiyatlılar bi bak istersen
knk zaten öyle bişey varsa neden yeni kart alıyon gtx 1080 güzel sağlam kartBen en iyisi eski gtx 1080 im var ona termal ped değişim devam edim kaç yıllık kart ne sorunu var ne başka sıkıntısı her şeyde açıyor takır takır valla
Güncel bir şeyler alım dedim de 2.el piyasası uçuyor kaldım yine yıllanmış kartimaknk zaten öyle bişey varsa neden yeni kart alıyon gtx 1080 güzel sağlam kart
1080 i sat 3-4 felan eder galiba üstüne 3-4 koy rx 6700xt rtx 3060 ti felan bakGüncel bir şeyler alım dedim de 2.el piyasası uçuyor kaldım yine yıllanmış kartima
4.5k dan başlıyor ilanlar 1080 için 4 e satsam ama satmaya değer mi kuryeyim ben çok vaktim olmuyor 2 saat bilemedin 3 hadi 1080 yeter bana herhalde kararsız kaldim1080 i sat 3-4 felan eder galiba üstüne 3-4 koy rx 6700xt rtx 3060 ti felan bak
Aralarında ciddi performans farkı var yanlış bakmışsın 1070 1660ti ayarında bir kart iken rx 6600 3060 8 gb ayarında bir kart rakip bile değiller, daha güçlü arıyorsan o zaman rx 6600 xt al çok daha güçlü bir kart ve gtx 10 ile rx 6000 neslini kıyaslamak saçma olur modern teknolojilerin çoğu gtx 10 serisinde eksik.Aralarında aman aman bir fark göremedim ama nvidia olursa daha iyi olur renk ayarları vs yapmak daha rahat