🔥İndirim Mcdodo 6960 3in1 kablo 139, 90₺

nightsoldier

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
440

Dayanıklı 3in1 kablo 140₺. Kargo ile 170₺ oluyor. Not: Sadece şarj yapar, veri aktarımı yoktur yazıyor açıklamalarda.

Bu tarz kablolar maalesef fazla kaliteli olmuyor. Marka farketmeksizin kolay bozuluyorlar. Mümkünse tekli kablolara bakın.
Uzun yıllardır ttec trio kullanıyordum. Çoklu adaptöre takılı durur, powerbank, yedek telefon ve kendi telefonumu dönüşğmlü larj ederdim. Kablo karmaşası olmuyordu. Bayrama yola çıkarken yanıma almıştım , dönüşte evde fişe taktığımda kablonun lightning girişi çalışmamaya, daha doğrusu temassızlık yapmaya başladı. Sonrasında powerbank şarj etmeye yarayan type c girişi de temassızlık yapınca sorunun ana sokette olduğunu anladım.
Mcdodo’nun lightning to type c adaptörünü almıştım, güzel çalışıyor. Bu markaya Bir şans daha vereyim istedim bu fiyata noname çin malları var çünkü.

Geçenlerde siparişimin yanında hediye olarak yollamıştı Mcdodo bu kabloyu. Kablo çok kaliteli görünüyor. Şarj performansı vs cidden iyi. Bu paraya alınabilir bence. Henüz Mcdodonun herhangi bir ürününden yana sorun yaşamadım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,605
Üyeler
174,201
Son üye
prediger
Geri