Çözüldü✓ Razer Deathadder V3 Pro Wireless Alınır mı?

Reaksiyon skoru
67
Razer Deathadder V3 Pro wireless, mouse almayı düşünüyorum kullanan var mı veya başka önerisi olan var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3900TL başka sayfalarda. Burada stok bittiği için 5k küsür. Link olsun diye koymuştum onda da stok bitmiş.

Son düzenleme:
Razer Deathadder V3 Pro wireless, mouse almayı düşünüyorum kullanan var mı veya başka önerisi olan var mı?
Kanka şuan aktif olarak kullanıyorum, cevabı hatta onun aracılığı ile atıyorum. Ben 2. el aldım, memnunum gayet. Şarj süresi olsun, kendi synapse olsun hiç bir problem yaşamadım şuana kadar. Bir ara scroll tuşu sert basına çalışıyordu o problemdi fakat o da geçti.

Kanka şuan aktif olarak kullanıyorum, cevabı hatta onun aracılığı ile atıyorum. Ben 2. el aldım, memnunum gayet. Şarj süresi olsun, kendi synapse olsun hiç bir problem yaşamadım şuana kadar. Bir ara scroll tuşu sert basına çalışıyordu o problemdi fakat o da geçti.
razer viper mini kullanıyorum bi kaç yıldır. Elime küçük geliyor ve scroll tuşunu tek kaydırmak istediğimde takılı kaldığı için 2-3 kere kaydırabiliyor.
Scroll tuşunu cs valo gibi oyunlarda bunny için kullanıyorum.

Fiyatı pahalı şuan ben beyazını 2 hafta önce 2900TL den aldım.

razer viper mini kullanıyorum bi kaç yıldır. Elime küçük geliyor ve scroll tuşunu tek kaydırmak istediğimde takılı kaldığı için 2-3 kere kaydırabiliyor.
Scroll tuşunu cs valo gibi oyunlarda bunny için kullanıyorum.

Deathadder essential kullandım şimdide V2 hyperspeed X kullanıyorum. Hep memnundum deathadderdan, çünkü elim kürek gibi ve büyük eller için en iyi seçenek diyebilirim. Konforlu rahat bir mouse.

Ama bu attığın çok pahalı gibi be.

Fiyatı pahalı şuan ben beyazını 2 hafta önce 2900TL den aldım.
Nereden aldın? Bu arada kablosuz benim attığım eğer kablolu aldıysan 2300 tl bandında

Deathadder essential kullandım şimdide V2 hyperspeed X kullanıyorum. Hep memnundum deathadderdan, çünkü elim kürek gibi ve büyük eller için en iyi seçenek diyebilirim. Konforlu rahat bir mouse.

Ama bu attığın çok pahalı gibi be.
wireless olduğu için biraz öyle. Kasayı ve ekranı değiştim. Koltukta sipariş verdim. Masa da yaptırıcam özel.
şimdi fareyi değişicem ve klavye alıcam daha sonra kulaklığımı wireless alıcam daha sonra 2. monitör ve ahtapot kollu tutucu alıcam. Bilgisayar ile ekstra işim kalmayacak

Nereden aldın? Bu arada kablosuz benim attığım eğer kablolu aldıysan 2300 TL bandında

wireless olduğu için biraz öyle. Kasayı ve ekranı değiştim. Koltukta sipariş verdim. Masa da yaptırıcam özel.
şimdi fareyi değişicem ve klavye alıcam daha sonra kulaklığımı wireless alıcam daha sonra 2. monitör ve ahtapot kollu tutucu alıcam. Bilgisayar ile ekstra işim kalmayacak

Biraz daha uyguna buldum:

Siyah seçeneğide var, linkte fiyatları inceleyebilirsin.

Biraz daha uyguna buldum:

Siyah seçeneğide var, linkte fiyatları inceleyebilirsin.
sitenin güvenirliğini hiç bilmiyorum. Bildiğim sitelerden alıyorum sorun çıkmaması için

Geri