Öneri 1200 Küsür liraya mouse önerisi

Şunu almazsan pişman olursun

Delux m800 ultra varken darmosharkda alınmaz oda 1600

Şunu almazsan pişman olursun
Tam tersi alırsa ilk zamanlar pişman olmaz ama sonradan olur :) takılma sorunu var aynısı vardı 1100'e sattım 2.el çok takılıyor mouse kanser eder

dermosharkı aylar önce bir konu da görmüştüm sadece :D
Tamam asus al sonra "Arkadaslar ates ediyorum ama gec tepki veriyor" Mouse asus ama imkansiz asus cunku asus ya asus

Tam tersi alırsa ilk zamanlar pişman olmaz ama sonradan olur :) takılma sorunu var aynısı vardı 1100'e sattım 2.el çok takılıyor mouse kanser eder
Kasa uzakta ise takılır bendede delux m800 ultra var ilk başfa kasaya taktım takılıyordu sonra uzatıcıyla mousun dibine koydum takılma kayboldu. Dormosharkta kablo varmı

Hocam ben bu mouseyi hatırlamadığım kadar kullandım söylediğiniz problem ile karşı karşıya hiç kalmadım. Şuan Logitech G Pro Wireless kullanıyorum yine problem yaşamadım. Keşke garantiye gönderseydiniz

Tamam asus al sonra "Arkadaslar ates ediyorum ama gec tepki veriyor" Mouse asus ama imkansiz asus cunku asus ya asus
ALLAHIM SABIR VER.jpg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,167,202
Üyeler
185,384
Son üye
BleazFinaly
Geri