Darmoshark varken bunu niye alsın hocambir şey Olmaz Bunu Al Geç Hocam .
Razer DeathAdder V2 Halo Infinite Edition Optik Kablolu Gaming Mouse (RZ01-03210300-R3M1)
Razer DeathAdder V2 ile yeniden doğmuş bir ikonu görün – eşi benzeri olmayan bir silah için tasarlanmış öldürücü eğriler ve öldürücü çizgilerle tasarlanmış bir ergonomik fare. Sonraki nesil sensör ve…www.gaming.gen.tr
Kaplama Yaparsın Üstüne
YD AmaDelux m800 ultra
Olsun ne fark etcekYD Ama
Yani Tercih Meselesi .Olsun ne fark etcek
Tam tersi alırsa ilk zamanlar pişman olmaz ama sonradan olur takılma sorunu var aynısı vardı 1100'e sattım 2.el çok takılıyor mouse kanser ederDarmoshark M3 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Şunu almazsan pişman olursun
Tamam asus al sonra "Arkadaslar ates ediyorum ama gec tepki veriyor" Mouse asus ama imkansiz asus cunku asus ya asusdermosharkı aylar önce bir konu da görmüştüm sadece
Kasa uzakta ise takılır bendede delux m800 ultra var ilk başfa kasaya taktım takılıyordu sonra uzatıcıyla mousun dibine koydum takılma kayboldu. Dormosharkta kablo varmıTam tersi alırsa ilk zamanlar pişman olmaz ama sonradan olur takılma sorunu var aynısı vardı 1100'e sattım 2.el çok takılıyor mouse kanser eder
Hocam ben bu mouseyi hatırlamadığım kadar kullandım söylediğiniz problem ile karşı karşıya hiç kalmadım. Şuan Logitech G Pro Wireless kullanıyorum yine problem yaşamadım. Keşke garantiye gönderseydinizTam tersi alırsa ilk zamanlar pişman olmaz ama sonradan olur takılma sorunu var aynısı vardı 1100'e sattım 2.el çok takılıyor mouse kanser eder