Yardım Yurt Dışı kulaklık alınır mı?

hayır çıkmaz. zamanında hep aliexpress'ten alırdık 1 ayda gelirdi. hatta 2 tane geldiği falan oluyordu ürünlerin :D

Bende almıştım arakdaşa hediye olarak. Garanti dışında pek sıkkıntı olmuyor. Hızlı geliyor 1 hafta da fln

Kulaklıklar da garanti nasıl işliyor yurt dışından gelenler için
Amazon dan aldıklarımız için aldğımız yere yollamamız gerekiyor diye biliyom. Takip etmesi çok sıkıntılı o yüzden garantisi olmadğını varsayın. Geldiğinde kontrol edin sıkıntı varsa iade edersiniz.
Kendim için 150 tl fazla verip amazon satıcısından almıştım. TR garantili olsun diye.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sıkıntı olmaz fakat incelemelerini izle. Bunlar geçen sene 600-700tldi amazonda.
caspule 3 pro 1200 tl civarına geliyordu . Sonra 1500 civarına çıktı. Fiyatı çok değişmedi yani. Aynı dönem air 3 pro yu almıştım. Fiyatları oynamadı hiç

Amazon dan aldıklarımız için aldğımız yere yollamamız gerekiyor diye biliyom. Takip etmesi çok sıkıntılı o yüzden garantisi olmadğını varsayın. Geldiğinde kontrol edin sıkıntı varsa iade edersiniz.
Kendim için 150 TL fazla verip amazon satıcısından almıştım. TR garantili olsun diye.
Bilgilendirme için teşekkür ederim
Çok bilgili bir arkadaşa benziyorsunuz :D

Kendim için 150 TL fazla verip amazon satıcısından almıştım. TR garantili olsun diye.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

caspule 3 pro 1200 TL civarına geliyordu . Sonra 1500 civarına çıktı. Fiyatı çok değişmedi yani. Aynı dönem air 3 pro yu almıştım. Fiyatları oynamadı hiç
Daha alt modelini gördüm o zaman ben sanırım. Yorumları iyi ya bu markanın f/p marka.

Amazon’da soundpeats capsule 3 pro adlı kulaklığı almak istiyorum. Almaktan biraz çekiniyorum. Sizce bir sıkıntı çıkar mı?
Bunu zamanında alırken incelemiştim. Ama bu fiyata xiomie buds 3t pro almistim. İncelememe göre gayet iyidi bana göre. Garanti vs durumu hakkında bilgim yok ama alinabilir bir marka

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,233
Üyeler
183,248
Son üye
selim141
Geri