Abdulkadir34
80+
- Reaksiyon skoru
- 10
Amazon’da soundpeats capsule 3 pro adlı kulaklığı almak istiyorum. Almaktan biraz çekiniyorum. Sizce bir sıkıntı çıkar mı?
Yorumlara baktım Türk alan çok dedim sipariş vereceğim o zamanhayır çıkmaz. zamanında hep aliexpress'ten alırdık 1 ayda gelirdi. hatta 2 tane geldiği falan oluyordu ürünlerin![]()
Cihaz güzelYorumlara baktım Türk alan çok dedim sipariş vereceğim o zaman
Sıkıntı olmaz fakat incelemelerini izle. Bunlar geçen sene 600-700tldi amazonda.Amazon’da soundpeats capsule 3 pro adlı kulaklığı almak istiyorum. Almaktan biraz çekiniyorum. Sizce bir sıkıntı çıkar mı?
Kulaklıklar da garanti nasıl işliyor yurt dışından gelenler içinBende almıştım arakdaşa hediye olarak. Garanti dışında pek sıkkıntı olmuyor. Hızlı geliyor 1 hafta da fln
Amazon dan aldıklarımız için aldğımız yere yollamamız gerekiyor diye biliyom. Takip etmesi çok sıkıntılı o yüzden garantisi olmadğını varsayın. Geldiğinde kontrol edin sıkıntı varsa iade edersiniz.Kulaklıklar da garanti nasıl işliyor yurt dışından gelenler için
caspule 3 pro 1200 tl civarına geliyordu . Sonra 1500 civarına çıktı. Fiyatı çok değişmedi yani. Aynı dönem air 3 pro yu almıştım. Fiyatları oynamadı hiçSıkıntı olmaz fakat incelemelerini izle. Bunlar geçen sene 600-700tldi amazonda.
Bilgilendirme için teşekkür ederimAmazon dan aldıklarımız için aldğımız yere yollamamız gerekiyor diye biliyom. Takip etmesi çok sıkıntılı o yüzden garantisi olmadğını varsayın. Geldiğinde kontrol edin sıkıntı varsa iade edersiniz.
Kendim için 150 TL fazla verip amazon satıcısından almıştım. TR garantili olsun diye.
Eyw hocam sizde öyleBilgilendirme için teşekkür ederim
Çok bilgili bir arkadaşa benziyorsunuz![]()
Eyvallah HocamEyw hocam sizde öyle![]()
Daha alt modelini gördüm o zaman ben sanırım. Yorumları iyi ya bu markanın f/p marka.Amazon dan aldıklarımız için aldğımız yere yollamamız gerekiyor diye biliyom. Takip etmesi çok sıkıntılı o yüzden garantisi olmadğını varsayın. Geldiğinde kontrol edin sıkıntı varsa iade edersiniz.
Kendim için 150 TL fazla verip amazon satıcısından almıştım. TR garantili olsun diye.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
caspule 3 pro 1200 TL civarına geliyordu . Sonra 1500 civarına çıktı. Fiyatı çok değişmedi yani. Aynı dönem air 3 pro yu almıştım. Fiyatları oynamadı hiç
Bunu zamanında alırken incelemiştim. Ama bu fiyata xiomie buds 3t pro almistim. İncelememe göre gayet iyidi bana göre. Garanti vs durumu hakkında bilgim yok ama alinabilir bir markaAmazon’da soundpeats capsule 3 pro adlı kulaklığı almak istiyorum. Almaktan biraz çekiniyorum. Sizce bir sıkıntı çıkar mı?