İ5 12400F İÇİN SOĞUTUCU

https://www.gelbura.com/id-cooling-se-224-xts-argb-4pin-pwm-120mm-islemci-sogutucu-pd-TET89025861035 bu soğutucu i5 12400f için yeterli mi eğer değilse rgb olan bir başka model önerebilir misiniz?
hocam 200 lira daha çıkabilirseniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benzer performansı daha az ödenek ödeyerek sağlayabilirsin tavsiyem Deepcool ag400 olur.
veya arkadaşın dediği gibi daha düşük bütçede aynı performansı sağlayabilir.

https://www.gelbura.com/id-cooling-se-224-xts-argb-4pin-pwm-120mm-islemci-sogutucu-pd-TET89025861035 bu soğutucu i5 12400f için yeterli mi eğer değilse rgb olan bir başka model önerebilir misiniz?
Attığın soğutucudan çok daha iyi soğutucaktır.

Link

Benzer performansı daha az ödenek ödeyerek sağlayabilirsin tavsiyem Deepcool ag400 olur.
ekran kartım beyaz onunla uyumlu olmasını istiyorum dediğim modede beyaz renk mevcut ve araştırdım iyi olduğu söyleniyor benim işlemci 85 90 derece görüyor onu soğutabilir mi
hocam 200 lira daha çıkabilirseniz.

veya arkadaşın dediği gibi daha düşük bütçede aynı performansı sağlayabilir.

ekran kartım beyaz onunla uyumlu olmasını istiyorum dediğim modede beyaz renk mevcut ve araştırdım iyi olduğu söyleniyor benim işlemci 85 90 derece görüyor onu soğutabilir mi
Daha iyi beyazı çok daha güzel ve 65 derecenin altına garanti düşürür

Son düzenleme:
Attığın soğutucudan çok daha iyi soğutucaktır.

Link
o modele bakmıştım biraz pahalı ve çok büyük benim kasam biraz küçük ve sıkışık attığım fan işlemcime yeterli olur mu

1750tl ye darkflash dc240 sıvı soğutma aldım i5 12400f için oyunlarda 50dereceyi geçmiyor (apex valo forza the witcherda denedim) memnunum çok iyi
o kadar bütçem yok

12400 ag400 için güçlü bir işlemci değil soğutur.

o modele bakmıştım biraz pahalı ve çok büyük benim kasam biraz küçük ve sıkışık attığım fan işlemcime yeterli olur mu

o kadar bütçem yok
250tl fazla görüntü olarakda kaba durmuyor hava soğutucular gibi düşünülebilir bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,442
Üyeler
190,748
Son üye
Kadir.ylmzx
Geri