Silco
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,461
22-23 Nisan tarihleri arasında https://www.migros.com.tr/yumusak-sekerlerde-2-al-1-ode-l-bbc297e
Yapma VolkanÇünkü yumuşak şekerlerde sertleşme sorunu varmış.
Bu kusurundan dolayı kampanya var
yiyincede ölüyoz yemeyincede ölüyozYiyebileceğiniz en zararlı abur cuburlardan. Bırakın yemesini evinize bile sokmayın. Gıda mühendisi olarak yazıyorum.
Ye o zaman aga.yiyincede ölüyoz yemeyincede ölüyoz![]()
belki 10 dk sonra bok yoluna gidcem ne biliyonYe o zaman aga.
Bu kadar çok şekerli ürün yedikten sonra yaşlandıktan sonra ekmek arasında hapları içerken de aynısını söylersin
hadi İnşALLAH o zamanbelki 10 dk sonra bok yoluna gidcem ne biliyon![]()
olm şeker yiyorum diye niye bok yoluna gitmemi istiyosun ruh hastasıhadi İnşALLAH o zaman![]()
Adetleri birkaç kez değiştirin düzelirÇok iyi dolandırıcılık yöntemi, şubeden al diyorum teslimat ücreti ekliyor, ürünleri koyuyorum fiyatlarını 2 ile çarpıyor yani sayfadaki indirim yansımıyor üstüne birde 2 al 1 öde sayfasında haribonun mega mix paketi var ama 2.sini alınca fiyatı yarıya inmiyor sadece 100 TL olan jelibon 25 TL ürün alırsan 45 liraya düşüyor ama madem öyleyse neden 2 al sayfasına eklediniz aynı kampanya zaten şubelerde de vargeçen seferki abur cuburlarda 2 al 1 öde kampanyası olduğunda da programda sorun vardı hâla da var ne yapıyor bunlar anlamadım.