🔥İndirim Yumuşak Şekerlerde 2 Al 1 Öde

Silco

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,461
Nedenn SERT ŞEKERLERDE indirim yok :ROFLMAO:

Off metre kola (galiba uzun şeker) tadı direkt ağzımda oluştu gideyimde en yakın zamanda alayım çocukluğumun en güzel tatlarından. Bir de bu markalar enayi mi ne güzel abur cuburlar vardı biz küçükken hiçbir şey yapamasalar bu futbol takımlı lolipoplardan yapsalar keşke gerçi adamlar artık çilekli maks bile üretmiyor ( orhanlar)

Yiyebileceğiniz en zararlı abur cuburlardan. Bırakın yemesini evinize bile sokmayın. Gıda mühendisi olarak yazıyorum.

Yiyebileceğiniz en zararlı abur cuburlardan. Bırakın yemesini evinize bile sokmayın. Gıda mühendisi olarak yazıyorum.
yiyincede ölüyoz yemeyincede ölüyoz :D

Ye o zaman aga.
Bu kadar çok şekerli ürün yedikten sonra yaşlandıktan sonra ekmek arasında hapları içerken de aynısını söylersin
belki 10 dk sonra bok yoluna gidcem ne biliyon :D

Çok iyi dolandırıcılık yöntemi, şubeden al diyorum teslimat ücreti ekliyor, ürünleri koyuyorum fiyatlarını 2 ile çarpıyor yani sayfadaki indirim yansımıyor üstüne birde 2 al 1 öde sayfasında haribonun mega mix paketi var ama 2.sini alınca fiyatı yarıya inmiyor sadece 100 tl olan jelibon 25 tl ürün alırsan 45 liraya düşüyor ama madem öyleyse neden 2 al sayfasına eklediniz aynı kampanya zaten şubelerde de var 😡 geçen seferki abur cuburlarda 2 al 1 öde kampanyası olduğunda da programda sorun vardı hâla da var ne yapıyor bunlar anlamadım.

Çok iyi dolandırıcılık yöntemi, şubeden al diyorum teslimat ücreti ekliyor, ürünleri koyuyorum fiyatlarını 2 ile çarpıyor yani sayfadaki indirim yansımıyor üstüne birde 2 al 1 öde sayfasında haribonun mega mix paketi var ama 2.sini alınca fiyatı yarıya inmiyor sadece 100 TL olan jelibon 25 TL ürün alırsan 45 liraya düşüyor ama madem öyleyse neden 2 al sayfasına eklediniz aynı kampanya zaten şubelerde de var 😡 geçen seferki abur cuburlarda 2 al 1 öde kampanyası olduğunda da programda sorun vardı hâla da var ne yapıyor bunlar anlamadım.
Adetleri birkaç kez değiştirin düzelir

Geri