❌İndirim Bitti! Migros Zeytinyağı indirim var

Prime yok bende hocam ama
180 üstüne cıkma airfry icin
4 tane zeytinyağı 980 20tlye 1000e tamamlıyorsun sepeti
telekomdan prime paketlerden migros kodu alıyorsun 1000/200 money geliyor
market troy kampanyalarından %10 iadeden 100tl geliyor
ortalama 175e geliyor litresi

Prime yok bende hocam ama
varsa alırsın yoksa anlasma kodlarını takip etcen
Ocak Migros Money İş Birlikleri
Ücretsiz;

GastroClub 2000/200
Türk Telekom 1000/200
Madamecoco 1000/100
Flo 1000/100 Aktif Değil
Petrol Ofisi 750/75
Miggo 750/75
İDO 750/75 Aktif Değil
Adımpara 500/50
Garenta 500/50
bu ay bunlar var hicbiri yoksa 1100 e tamamlıcan sepeti 100 tl gel al indirimi kullancan

Yanlış bilgilendirme yapmayalım arkadaşlar ❌
Eğer kızartmalarda kullanılacaksa riveria daha doğru bir seçim ✅
Sızma zeytinyağını ise yüksek sıcaklık gerektirmeyen tüketme biçimlerinde tercih edebilirsiniz. Salata sosu, banmalık vs gibi
Sızma zeytinyağı ile kızartma yapmak, yüksek ısıda mantıklı bir seçim değildir.
bence de yanlış bilgilendirme yapmayalım, riviera zeytinyağı zeytinyağı olmadığı deniyor.. yüksek sıcaklık vs hikaye
zaten zeytinyağını aşırı yüksek sıcaklıkta pişirmeyin diyorlar bu doğru ama riviera zeytinyağı değil onu hiç kullanmamak gerek
zeytinyağı sızma zeytinyağı olmalı, riviera dan kaçının

tost peynirinden kaçının, tost peyniri kaşar peyniri değil, böyle çok örnek var, normalden ucuza verip bizi satın almaya ikna ediyorlar, bunların hepsi düzenbaz marketçilik

arkadaşlar bildiğim kadarı ile bilgilerimi paylaşmak isterim
17 senedir bir yağ fabrikasında çalışıyorum genelde rafıne ayçiçek yağı çalışıyoruz
ürünlerimiz genelinde zeytin yağıda var
sızma zeytin yağı genelde erken hasat ve normal soğuk sıkım gibi terimlere ayrılır.
sızma zeytin yağı serbest asitlik değeri %0,6 altındadır
asitlik yüksek olursa yağ acı olur mide yanması şikayetleri başlar
riviera zeytin yağı ise asitlikleri yüksek olan yağlar sepatörden geçerek asitlikleri düşürülür ve deoderize(rafine) edilir
yani vakum altında 190 derecede koku ve istenmeden maddelerden ayrılır
rafine edilen zeytin yağında koku olmadığından daha sonra içine %2 civarında sızma zeytin yağı eklenir
bu şekilde riviera zeytin yağı elde edilir
riviera zeytin yağı kullanmanın her hangi sakıncası yoktur gayet sağlıklıdır
kızartma için kullanılmaz erken yandığı için zeytin yağlı sarma dolma enginar gibi kullanılır
sızma zeytin yağına gelince bilindik belgeli yerlerden almanızı tavsiye ederim
hile sadece cihazda analiz ile belli oluyor
köylüden aldım yok güvenilir yerden aldım hikaye zeytin yağı donuyor sahteciler palm yağı katıyor
veya % 50 pamuk yağı veya başka bir yağ katsa analiz yapmadan anlaşılmaz
birde riviera yağı yaramaz diyen arkadaşlar poğça börek çikolata büsküvi yemiyormu
inanın o yağları görseniz riviera yağı yanında hacı kalır benden bu kadar

arkadaşlar bildiğim kadarı ile bilgilerimi paylaşmak isterim
17 senedir bir yağ fabrikasında çalışıyorum genelde rafıne ayçiçek yağı çalışıyoruz
ürünlerimiz genelinde zeytin yağıda var
sızma zeytin yağı genelde erken hasat ve normal soğuk sıkım gibi terimlere ayrılır.
sızma zeytin yağı serbest asitlik değeri %0,6 altındadır
asitlik yüksek olursa yağ acı olur mide yanması şikayetleri başlar
riviera zeytin yağı ise asitlikleri yüksek olan yağlar sepatörden geçerek asitlikleri düşürülür ve deoderize(rafine) edilir
yani vakum altında 190 derecede koku ve istenmeden maddelerden ayrılır
rafine edilen zeytin yağında koku olmadığından daha sonra içine %2 civarında sızma zeytin yağı eklenir
bu şekilde riviera zeytin yağı elde edilir
riviera zeytin yağı kullanmanın her hangi sakıncası yoktur gayet sağlıklıdır
kızartma için kullanılmaz erken yandığı için zeytin yağlı sarma dolma enginar gibi kullanılır
sızma zeytin yağına gelince bilindik belgeli yerlerden almanızı tavsiye ederim
hile sadece cihazda analiz ile belli oluyor
köylüden aldım yok güvenilir yerden aldım hikaye zeytin yağı donuyor sahteciler palm yağı katıyor
veya % 50 pamuk yağı veya başka bir yağ katsa analiz yapmadan anlaşılmaz
birde riviera yağı yaramaz diyen arkadaşlar poğça börek çikolata büsküvi yemiyormu
inanın o yağları görseniz riviera yağı yanında hacı kalır benden bu kadar
ff258,f160 ve f20 gibi ağartıcılar var , rivierada öyle masum bir yağ değil ama genede yenecek düzeye geliyor tabi.Ben her türlü yağın az kullanılarak yüksek ısılarda yapılmaması taraftarıyım palm olein - palm sterin yağlarına göre elbetteki daha masum kalıyor riviera...

ff258,f160 ve f20 gibi ağartıcılar var , rivierada öyle masum bir yağ değil ama genede yenecek düzeye geliyor tabi.Ben her türlü yağın az kullanılarak yüksek ısılarda yapılmaması taraftarıyım palm olein - palm sterin yağlarına göre elbetteki daha masum kalıyor riviera...
ağartma toprağı kullanılmayan rafine yağ yok bu dünyada bu şekilde sadece türkiye ye özel bir durum yok

Geri