Amazondan aldığım ürün teslim edildi gözüküyor ama gelmedi ?

.RBO.

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,706
Amazondan 2 gün önce cat6 kablosu aldım bu sefer kolay gelsin yerine mng kargoya verdiler gün boyu gelmedi ardından şimdi kargo teslim edilmiştir mesajı geldi
Amazona girdiğim adresten şimdiye kadar 10 larca ürün adrseime geldi ama mng getirmedi ve teslim oldu diyor ?

Amazondan 2 gün önce cat6 kablosu aldım bu sefer kolay gelsin yerine mng kargoya verdiler gün boyu gelmedi ardından şimdi kargo teslim edilmiştir mesajı geldi
Amazona girdiğim adresten şimdiye kadar 10 larca ürün adrseime geldi ama mng getirmedi ve teslim oldu diyor ?
desteğe yazın

müşteri hizmleteri ile görüş biz ne yapalım güzel kardeşim ben amazonda çalışan birini görmedim forumda veya mng de.
neden bu olabilir kargo dağıtan adresi yanlışmı anladı yoksa bir hatamı var ?

Amazon Ve Kargo Sorunları .

Funny GIF - Funny GIFs

kargo yerleri de kapandı.Yarını bekleyip mngyi arayın,olmadı basın mngyi.Sorun çıkarırlarsa amazonla görüşürüsnüz.

bende ise tam tersi . birkaç ürünü teslim aldığım halde amazonda teslim edilecek yazıyor :D
müşteri hizmetlerini arıyorum düzeltmiyorlar . sonra bıraktım uğraşmayı

evin altinda bi dukkan varmi veya cok yakiinlarinda onunde yaninda

wtf.PNG

imzalayan GÜVENLİK KK. diyor bu ne demek
benim aldığım paketlerde kendisine teslim oldu diyor

normalde hep geliyordu ?
Bazen Kargom Sende , Bazen Mng , Bazen Ups .

Yurtiçi Kargo Gibisi Yok Valla .

Benim Sürekli Gelen Adresime Gelmedi 15 Gündür Aldığım Ürün .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,965
Üyeler
184,707
Son üye
Karakus
Geri