Hocam belki iyi olabilir fakat görüntüleri bana aşırı derecede iğrenç gelmektebende o fiyat bandında klavye arıyorum banada bunu önerdiler bilemedim karar veremedim hala.
Hocam belki iyi olabilir fakat görüntüleri bana aşırı derecede iğrenç gelmekte
Hocam düz siyah-gri renk klavye nasıl aşırı iğrenç gelmekte? 5108B'de büyük enter mevcut ileride TR keycaps alırsanız değiştirebilirsiniz yine de siz bilirsiniz. Yurt içi şart ise istemeyerek de olsa bunu önerebilirim.Hocam belki iyi olabilir fakat görüntüleri bana aşırı derecede iğrenç gelmekte
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Üründe Türkçe dil desteği arıyorum. Enter kocaman olacak çatur çutur yazarken o büyük enter a tak diye basacaksınMultimedya tuşları ve numpad muhakkak olacak
malesef banada anime karakterleri gibi geliyor hani 500 tl düşse gene görüntüsünden dolayı almadım bende.Hocam belki iyi olabilir fakat görüntüleri bana aşırı derecede iğrenç gelmekte
Hocam belki iyi olabilir fakat görüntüleri bana aşırı derecede iğrenç gelmekte
Üründe Türkçe dil desteği arıyorum. Enter kocaman olacak çatur çutur yazarken o büyük enter a tak diye basacaksınMultimedya tuşları ve numpad muhakkak olacak
aynen bir kişi daha katılan bana. İğrenç ötesi geliyor cidden eyvallah mekanik aksam olarak mükemmel olabilir ama pusat ın bile görüntüsünden kötü geliyor ne kadar iyi olmasada pek...malesef banada anime karakterleri gibi geliyor hani 500 TL düşse gene görüntüsünden dolayı almadım bende.
Multimedya yok hocam ses açma scroll olacak şart bu benim içinHocam düz siyah-gri renk klavye nasıl aşırı iğrenç gelmekte? 5108B'de büyük enter mevcut ileride TR keycaps alırsanız değiştirebilirsiniz yine de siz bilirsiniz. Yurt içi şart ise istemeyerek de olsa bunu önerebilirim.
![]()
ASUS ROG Strix Scope RX RED Switch IP57 Su Geçirmez ve Toza Dayanıklı Türkçe Optik Mekanik Gaming Klavye
Özel ROG RX Red Optik Mekanik Anahtarlara sahip ilk mekanik RGB oyuncu klavyesi ROG Strix Scope RX ile önünüze geleni devirin.www.gaming.gen.tr
Pusat falan alma. O bütçeyle alınabilecek 20 tane düzgün klavye var.Arkadaşlar merhaba iyi günler. 2 Klavye arasından hangisini almalıyım? Aynı buna benzer başka klavyeler varsa tavsiye alırım.
Pusat K3 Pro
Mechanical Gaming Keyboard
yoksa
Redragon K580 VATA RGB Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi
Görünüşü olsun Argb Multimedya ses scroll tuş numpadlı bilek destekli Türkçe tuş büyük enter bunların olduğu bildiğin klavye varsa atın alalım agaPusat falan alma. O bütçeyle alınabilecek 20 tane düzgün klavye var.
Valla kalitesi düşük de olsa bütçenizde isteklerinize uyan sadece ilk başta attığınız klavyeler sanırım.Görünüşü olsun Argb Multimedya ses scroll tuş numpadlı bilek destekli Türkçe tuş büyük enter bunların olduğu bildiğin klavye varsa atın alalım aga
Türkçe dizilim yok ama buna bakabilirsin. Low profile olduğu için belki bilek desteğine bile gerek kalmaz.Görünüşü olsun Argb Multimedya ses scroll tuş numpadlı bilek destekli Türkçe tuş büyük enter bunların olduğu bildiğin klavye varsa atın alalım aga
bütçeyi bırak aga sen aşağı yukarı görünüş tip aynı olan çok ses çıkarmayan klavye varsa atın. Yukarıdaki atılan klavye tiplemeri olmasın yalnız zerre hoş gelmiyor gözümeValla kalitesi düşük de bütçenizde isteklerinize uyan sadece ilk başta attığınız klavyeler sanırım.
neye bakayım hocam ?Türkçe dizilim yok ama buna bakabilirsin. Low profile olduğu için belki bilek desteğine bile gerek kalmaz.
https://amzn.eu/d/1gUJWgVbütçeyi bırak aga sen aşağı yukarı görünüş tip aynı olan çok ses çıkarmayan klavye varsa atın. Yukarıdaki atılan klavye tiplemeri olmasın yalnız zerre hoş gelmiyor gözüme
neye bakayım hocam ?