Lgs sonuçları

3 yıl önce 454 puan 0,6 ydı sanırım :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dostum emin ol lise son değil üniversite sınavı önemli.
Ben 486 alıyordum garanti olarak kaydırma yüzünden şimdi ölüyorum. Mecazi anlamda değil intiharı düşünüyorum.

Ben 486 alıyordum garanti olarak kaydırma yüzünden şimdi ölüyorum. Mecazi anlamda değil intiharı düşünüyorum.
Belki ozel okullara derdini anlattiginda sana burs vereblirler onuda dusunebilirsin

dostum ilk lgsde ben de kaydırma yaptım matematiğin son 4 sorusunu istediğim yere girdim ama. geçen yıl da kuzenimin kitapçığı şakasız 475 lik bir kitapçıktı ama gelen sonuç 435 ti o da yıkıldı onu da teselli ettim. çok takılma eğer durumun varsa özel okula git. bir de şöyle bir durum var ben fen lisesindeyim arkadaşlarım anadolu lisesinde hangi okula gidiyorsan git özel ders olmadan üniversite sınavını çok zor kazanırsın üstün zekalı değilsen. kesini 4 yıl çalışmaya adamalısın. ve durumun varsa özele geçmelisin kendine zarar vermeyi düşünme dünyanın sonu daha 4 yıl sonra :D

İntihar falan neler düşünüyosunuz beyler.
Ben geçen sene kesin bi anadoluya gideriz ya diye yola çıktık herkes düz liseye bazıları benim gibi meslek lisesine gitti :D
Biz hiç intiharı düşünmedik.

Geri