Çözüldü✓ 🚫 Sorunsuz AdBlock Önerisi 🚫

Beguile

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
593
Arkadaşlar merhaba, uzun süre uBlock Origin kullandım fakat Opera GX'de artık çalışmamaya başladı. Eklentiyi çalıştırınca sayfalar açılmıyor. Önerebileceğiniz başka eklentiler var mı? Özellikle Youtube'da sıkıntı çıkarmamasını istiyorum.

Arkadaşlar merhaba, uzun süre uBlock Origin kullandım fakat Opera'da artık çalışmamaya başladı. Eklentiyi çalıştırınca sayfalar açılmıyor. Önerebileceğiniz başka eklentiler var mı? Özellikle Youtube'da sıkıntı çıkarmamasını istiyorum.
şuan ublock kulanıyorum önceden aşırı memnun olduğum adblock ultimateyi deneyebilirsin bide operanın kendi adblocku yokmuydu ben mi yanlış biliyorum?

şuan ublock kulanıyorum önceden aşırı memnun olduğum adblock ultimateyi deneyebilirsin bide operanın kendi adblocku yokmuydu ben mi yanlış biliyorum?
Var fakat bende Youtube'da çalışmıyor.

Arkadaşlar merhaba, uzun süre uBlock Origin kullandım fakat Opera GX'de artık çalışmamaya başladı. Eklentiyi çalıştırınca sayfalar açılmıyor. Önerebileceğiniz başka eklentiler var mı? Özellikle Youtube'da sıkıntı çıkarmamasını istiyorum.
u block origin en iyisi , adguard kurduğumda chrome kasıyordu sistemim yeterli olmasına rağmen

u block origin en iyisi şuan

Chrome kullan,
Adguard.

Garip bir şekilde eklentiyi silip tekrar yükledim ve sorunum çözüldü. uBlock Origin kullanmaya devam edeceğim.

Adguard kullanıyorum. Önerebilirim. Şuana kadar bir sıkıntı çıkarmadı.

AD Speedup kullanabilirsin hiçbir zaman uyarmıyor. reklamları 16x te geçiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,306
Üyeler
195,594
Son üye
pescimulayim
Geri