1500 TL Klavye Önerisi

serci

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
110
Bütçe
1500
Merhaba, 1000 1500 tl arasında kablosuz klavye arıyorum %60 klavye bakmıyorum tam boy klavye bakıyorum yazılımcıyım ve işte de kullanacağım mekanik membran fark etmez aradaki farklarını da bilmiyorum önerilerinizi bekliyorum bir de kablosuz mouse bakıyorum o da 1000 1500 tl arasında delux m800 ultra gözüme çarptı mouse içinde önerilerinizi bekliyorum teşekkür ederim şimdiden.

Merhaba, 1000 1500 TL arasında kablosuz klavye arıyorum %60 klavye bakmıyorum tam boy klavye bakıyorum yazılımcıyım ve işte de kullanacağım mekanik membran fark etmez aradaki farklarını da bilmiyorum önerilerinizi bekliyorum bir de kablosuz mouse bakıyorum o da 1000 1500 TL arasında delux m800 ultra gözüme çarptı mouse içinde önerilerinizi bekliyorum teşekkür ederim şimdiden.
2000tl ye kadar şundan daha iyi klavye olduğun sanmıyorum

Asus tuf gaminglere bakabilirsin

Keske daha onceden yazsaydin ben suanki fiyatiyla 3klik klavyeyi 600e almistim yakin bir zaman ince
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kablosuz arıyorum ben
Kablosuz halide var diye biliyorum

Keske daha onceden yazsaydin ben suanki fiyatiyla 3klik klavyeyi 600e almistim yakin bir zaman ince
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kablosuz halide var diye biliyorum
hadi ya :( hangisiydi adı ne

amazonda ak873 vs gibi klavyeler var onlar nasıldır biliyor musun
Amazon ise klavye kotu olsada sıkıntı olmaz satan kisi amazon mu yoksa amazonda olan bir satici mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,558
Üyeler
186,748
Son üye
bugransnsnk
Geri