Monster Tulpar T5 RTX 4060 30 Bin TL!

Monster Abra alınmaz ama tulpar alınır.

images.jpeg

30k veriyorsun bari 5k daha koy HP victus al daha iyi işlemcili ddr5 mis gibi laptop, sonuçta sen bunu yıllarca kullanacaksın almışken adam akıllı bir laptop al.

30k veriyorsun bari 5k daha koy HP victus al daha iyi işlemcili ddr5 mis gibi laptop, sonuçta sen bunu yıllarca kullanacaksın almışken adam akıllı bir laptop al.
Victus adam akıllı bir laptop değil monster abra bile victusdan daha fazla güç çekiyor.

Victus adam akıllı bir laptop değil monster abra bile victusdan daha fazla güç çekiyor.
Bana monster abra ile victusun watt değerleriyle birlikte performans testlerini atarmısın?

Hadi bunları geç sen bana tulpar 4060 ile victus 4060 ın watt ve performans değerlerini at objektif olarak inceleyelim ve hangisi daha adam akıllıymış görelim.

Bana monster abra ile victusun watt değerleriyle birlikte performans testlerini atarmısın?

Hadi bunları geç sen bana tulpar 4060 ile victus 4060 ın watt ve performans değerlerini at objektif olarak inceleyelim ve hangisi daha adam akıllıymış görelim.
İncelemelerini izle git kardeşim victus 150 watt çekerken Monster 160 watt a kadar çekiyor.

https://www.technopat.net/sosyal/konu/6-farkli-cpu-r23-test-sonucu.3106871/#post-24034266 adam neler yaşatıyor abraya ve tulpara boşuna demiyorum tabi bu adamlar çok profesyonel.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ve de Monster Abra A7 de bulunan i5 13500H bile 75 80 wattı bulur iken victus 60 veya 69 watt da sınırlıyor kendini.

İncelemelerini izle git kardeşim victus 150 watt çekerken Monster 160 watt a kadar çekiyor.
victusu övmüyorum ama monster 10 watt fazla çekse ne olur? çektiğinden fazla ısınıyor,
tulpar serisi bile çok uygun olmadıkça alınmaz bence komponent ve pcb kalitesi çok düşük

Geri