Merhaba, bu iki işlemciden hangisi daha iyidir? Karşılaştırma sitelerine baktım ama kesin bir sonuca varamadım. CS2, Valorant, Ansys fluent gibi işlemciye çok yük bindiren oyun ve uygulamalar ile uğraşacağım. Benim için uzun ömürlü olması da çok önemli. Bu iki işlemciyi Acer Nitro 16 AN16-41 ve...
En ucuz Monster RTX 4060, 13. Nesil Laptop ve Notebook fiyatlarını Akakçe ile incele! Yüzlerce seçenek arasından en iyi Monster RTX 4060, 13. Nesil Laptop ve Notebook fırsatlarını gör, indirim ve kampanyaları yakala!
Hangi 4060 lı laptop 160 watt çekiyor sorabilirmiyim. Standart oyun içinde hiç bı 4060 lı laptop 100 wat ın üstünde çekmiyor (furmark testleri hariç). Üstelik standart rtx 4060 bile en fazla oyun içinde 120 watt çekiyor o da en ekstrem durumlarda nasıl laptop içindeki bir 4060 160 watt çektiğini söylüyorsun anlamıyorum. Bir link atta aydınlanalım ya da sallamayı bırak
Hangi 4060 lı laptop 160 watt çekiyor sorabilirmiyim. Standart oyun içinde hiç bı 4060 lı laptop 100 wat ın üstünde çekmiyor (furmark testleri hariç). Üstelik standart rtx 4060 bile en fazla oyun içinde 120 watt çekiyor o da en ekstrem durumlarda nasıl laptop içindeki bir 4060 160 watt çektiğini söylüyorsun anlamıyorum. Bir link atta aydınlanalım ya da sallamayı bırak
Merhaba, bu iki işlemciden hangisi daha iyidir? Karşılaştırma sitelerine baktım ama kesin bir sonuca varamadım. CS2, Valorant, Ansys fluent gibi işlemciye çok yük bindiren oyun ve uygulamalar ile uğraşacağım. Benim için uzun ömürlü olması da çok önemli. Bu iki işlemciyi Acer Nitro 16 AN16-41 ve...
En ucuz Monster RTX 4060, 13. Nesil Laptop ve Notebook fiyatlarını Akakçe ile incele! Yüzlerce seçenek arasından en iyi Monster RTX 4060, 13. Nesil Laptop ve Notebook fırsatlarını gör, indirim ve kampanyaları yakala!
birde o HYRAXA benim laptop da ki sorunları daha tam fark edemediğim zaman testlere soktuğumda ve % lik fps lere baktığımda her şeyin foyası ortaya çıktı 2 ay sonra stutter ve droplar başladı.
Ekran kartı değil genel çektiği watt değerinden bahsediyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
1 tane mesajın var sallamayı bırak diyorsun git açtığım konuyu oku bakalım.
Bu modeller tongfang olması lazım V23 lerin.
ne kadar güç o kadar performans durum bu yukarıda ki attığım performans testlerinden görebilirsin.
birde o HYRAXA benim laptop da ki sorunları daha tam fark edemediğim zaman testlere soktuğumda ve % lik fps lere baktığımda her şeyin foyası ortaya çıktı 2 ay sonra stutter ve droplar başladı.
30 bin liraya beklentiniz olmamalı bence RTX 4060 birde bırakında DDR4 olsun.
RTX 4050 olsa neyse ama RTX 4060 dan bahsediyoruz en düşük 35 bin liradan falan başlıyor şuan 5 bin lira şuan az para değil çıkamayanlar var.
evet biraz araştırdım ve zorla da olsa buldum https://clevo-computer.com/en/lapto...-240hz-intel-i9-14900hx-nvidia-rtx-4060?c=841 kasası buna benziyor ama tam model bulamadım satışta yok TongFang a baktım benzemiyordu ama ilginçtir ki benim attığım konuda ki arkadaşda clevo kasa kullanıyor açıkcası bi ufak çaplı şok geçirdim clevo nasıl bu değeri alabildi diye.
ışık yerlerıne bakarak anlayabilirsiniz zaten şekilleri bile aynı bu 2 kasada clevo çıktı.
o 2 çizgi artık yok hocam onun devri geçti ışık ile anlaşılabilir artık klavyede sadece MSI kasalarda anlaşılır çünkü SteelSeries kullanıyor.
bir de yakında Monster Tulparın testleri gelebilir ama T7 modeli kuzenimin oğlunda var bayramda gelecekler alırım bir test yaparım bakarım sonuçları nasıl olacak merak ediyorum.
bakma monster da kötü excaliburda ama tulparın gene bir gideri var ama çoğu modeli gereksiz pahalı tulparında bu model ucuz ondan konu açtım testler ortada zaten clevo napmış onu araştırıyorum şuan ve de MSI kasa kullanan model Tulpar T7 V25.1.2, MSI GP76 kasasını kullanıyor.