Kartallar
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,609
anakartın kötü olması demektir ayrıca ekran ve işlemcide kötütulpar iyi hoş ama hala ddr4 kullanıyor.
anakartın kötü olması demektir ayrıca ekran ve işlemcide kötütulpar iyi hoş ama hala ddr4 kullanıyor.
Az genel konuşalım biraz objektif olalım.https://www.technopat.net/sosyal/konu/6-farkli-cpu-r23-test-sonucu.3106871/#post-24034266 adam neler yaşatıyor abraya ve tulpara boşuna demiyorum tabi bu adamlar çok profesyonel.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ve de Monster Abra A7 de bulunan i5 13500H bile 75 80 wattı bulur iken victus 60 veya 69 watt da sınırlıyor kendini.
Hangi 4060 lı laptop 160 watt çekiyor sorabilirmiyim. Standart oyun içinde hiç bı 4060 lı laptop 100 wat ın üstünde çekmiyor (furmark testleri hariç). Üstelik standart rtx 4060 bile en fazla oyun içinde 120 watt çekiyor o da en ekstrem durumlarda nasıl laptop içindeki bir 4060 160 watt çektiğini söylüyorsun anlamıyorum. Bir link atta aydınlanalım ya da sallamayı bırakİncelemelerini izle git kardeşim victus 150 watt çekerken Monster 160 watt a kadar çekiyor.
Tulpar da alınmaz.Monster Abra alınmaz ama tulpar alınır.
Ekran kartı değil genel çektiği watt değerinden bahsediyorum.Hangi 4060 lı laptop 160 watt çekiyor sorabilirmiyim. Standart oyun içinde hiç bı 4060 lı laptop 100 wat ın üstünde çekmiyor (furmark testleri hariç). Üstelik standart rtx 4060 bile en fazla oyun içinde 120 watt çekiyor o da en ekstrem durumlarda nasıl laptop içindeki bir 4060 160 watt çektiğini söylüyorsun anlamıyorum. Bir link atta aydınlanalım ya da sallamayı bırak
1 tane mesajın var sallamayı bırak diyorsun git açtığım konuyu oku bakalım.Hangi 4060 lı laptop 160 watt çekiyor sorabilirmiyim. Standart oyun içinde hiç bı 4060 lı laptop 100 wat ın üstünde çekmiyor (furmark testleri hariç). Üstelik standart rtx 4060 bile en fazla oyun içinde 120 watt çekiyor o da en ekstrem durumlarda nasıl laptop içindeki bir 4060 160 watt çektiğini söylüyorsun anlamıyorum. Bir link atta aydınlanalım ya da sallamayı bırak
Bu modeller tongfang olması lazım V23 lerin.@Ruffian Hocam bu Tulpar bir clevo, bunu alacağınıza Quanta kasa Casper G870 alın daha mutlu olursumuz ciddiyim.
ne kadar güç o kadar performans durum bu yukarıda ki attığım performans testlerinden görebilirsin.Az genel konuşalım biraz objektif olalım.
Bunu da baştan aşağı sen oku bakalım gerçi anlamazsın kafayı watt değerleriyle bozmuşsun
Intel i7-12700H vs AMD Ryzen 7 7840HS
Merhaba, bu iki işlemciden hangisi daha iyidir? Karşılaştırma sitelerine baktım ama kesin bir sonuca varamadım. CS2, Valorant, Ansys fluent gibi işlemciye çok yük bindiren oyun ve uygulamalar ile uğraşacağım. Benim için uzun ömürlü olması da çok önemli. Bu iki işlemciyi Acer Nitro 16 AN16-41 ve...www.technopat.net
Monster RTX 4060, 13. Nesil Laptop Fiyatları & Notebook Modelleri | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Monster RTX 4060, 13. Nesil Laptop ve Notebook fiyatlarını Akakçe ile incele! Yüzlerce seçenek arasından en iyi Monster RTX 4060, 13. Nesil Laptop ve Notebook fırsatlarını gör, indirim ve kampanyaları yakala!www.akakce.com
birde o HYRAXA benim laptop da ki sorunları daha tam fark edemediğim zaman testlere soktuğumda ve % lik fps lere baktığımda her şeyin foyası ortaya çıktı 2 ay sonra stutter ve droplar başladı.Az genel konuşalım biraz objektif olalım.
Bunu da baştan aşağı sen oku bakalım gerçi anlamazsın kafayı watt değerleriyle bozmuşsun
Intel i7-12700H vs AMD Ryzen 7 7840HS
Merhaba, bu iki işlemciden hangisi daha iyidir? Karşılaştırma sitelerine baktım ama kesin bir sonuca varamadım. CS2, Valorant, Ansys fluent gibi işlemciye çok yük bindiren oyun ve uygulamalar ile uğraşacağım. Benim için uzun ömürlü olması da çok önemli. Bu iki işlemciyi Acer Nitro 16 AN16-41 ve...www.technopat.net
Monster RTX 4060, 13. Nesil Laptop Fiyatları & Notebook Modelleri | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Monster RTX 4060, 13. Nesil Laptop ve Notebook fiyatlarını Akakçe ile incele! Yüzlerce seçenek arasından en iyi Monster RTX 4060, 13. Nesil Laptop ve Notebook fırsatlarını gör, indirim ve kampanyaları yakala!www.akakce.com
30 bin liraya beklentiniz olmamalı bence RTX 4060 birde bırakında DDR4 olsun.Tulpar da alınmaz.
Hocam, kaynak kesin olmamakla beraber ekranın altında çentik bulunan Monster'lar clevo diyorlardı. Başka forumlarda. @ZODIAC_Ekran kartı değil genel çektiği watt değerinden bahsediyorum.
1 tane mesajın var sallamayı bırak diyorsun git açtığım konuyu oku bakalım.
Bu modeller tongfang olması lazım V23 lerin.
ne kadar güç o kadar performans durum bu yukarıda ki attığım performans testlerinden görebilirsin.
birde o HYRAXA benim laptop da ki sorunları daha tam fark edemediğim zaman testlere soktuğumda ve % lik fps lere baktığımda her şeyin foyası ortaya çıktı 2 ay sonra stutter ve droplar başladı.
30 bin liraya beklentiniz olmamalı bence RTX 4060 birde bırakında DDR4 olsun.
RTX 4050 olsa neyse ama RTX 4060 dan bahsediyoruz en düşük 35 bin liradan falan başlıyor şuan 5 bin lira şuan az para değil çıkamayanlar var.
https://www.technopat.net/sosyal/konu/monster-tulpar-t5-v23-1-2.2849314/ alması gereken değeri almış arkadaşımız burada mesela.
boşuna sallamadım ben victusdan vs. fazla watt çeker diye 154 watt çekmiş.
evet biraz araştırdım ve zorla da olsa buldum https://clevo-computer.com/en/lapto...-240hz-intel-i9-14900hx-nvidia-rtx-4060?c=841 kasası buna benziyor ama tam model bulamadım satışta yok TongFang a baktım benzemiyordu ama ilginçtir ki benim attığım konuda ki arkadaşda clevo kasa kullanıyor açıkcası bi ufak çaplı şok geçirdim clevo nasıl bu değeri alabildi diye.Hocam, kaynak kesin olmamakla beraber ekranın altında çentik bulunan Monster'lar clevo diyorlardı. Başka forumlarda. @ZODIAC_
Klavye de tuşlardaki harfler köşelere doğru ise , arka kapakta logonun yanında vs çizgi varsa clevo direk.Hocam, kaynak kesin olmamakla beraber ekranın altında çentik bulunan Monster'lar clevo diyorlardı. Başka forumlarda. @ZODIAC_
o 2 çizgi artık yok hocam onun devri geçti ışık ile anlaşılabilir artık klavyede sadece MSI kasalarda anlaşılır çünkü SteelSeries kullanıyor.Klavye de tuşlardaki harfler köşelere doğru ise , arka kapakta logonun yanında vs çizgi varsa clevo direk.
Thongfang Alıntıyı görüntüle
Clevo
Alıntıyı görüntüle
Yanlış değilsem clevolarda kasanın ön kısmında şöyle 3 ışık var ; Alıntıyı görüntüle
Hm evet kaldırmışlar.o 2 çizgi artık yok hocam onun devri geçti ışık ile anlaşılabilir artık klavyede sadece MSI kasalarda anlaşılır çünkü SteelSeries kullanıyor.
Benim arkadaştada var. İ5 12450h rtx 4060. Ve pil konnektöru durduk yere yandı.@Ruffian Hocam bu Tulpar bir clevo, bunu alacağınıza Quanta kasa Casper G870 alın daha mutlu olursumuz ciddiyim.
bakma monster da kötü excaliburda ama tulparın gene bir gideri var ama çoğu modeli gereksiz pahalı tulparında bu model ucuz ondan konu açtım testler ortada zaten clevo napmış onu araştırıyorum şuan ve de MSI kasa kullanan model Tulpar T7 V25.1.2, MSI GP76 kasasını kullanıyor.Benim arkadaştada var. İ5 12450h rtx 4060. Ve pil konnektöru durduk yere yandı.