pilotkalem1
80+
- Reaksiyon skoru
- 26
Herkese selamlar yurtdışı direnç kayıt xiaomi telefon alınır mı işin ehli birisinden yapılırsa ileride başımı ağrıtır mı kamera sensör uygulamalarda sorun yaratır mı?
Eğer işçilik iyiyse pek sorun olmaz ama bazen arka kapak açıldığından doğru düzgün yapıştırmayıp baştan savma yapıyorlar böyle olursa sıkıntı yaşarsın. Birde zaten birçok telefon çift hatlı dolayısıyla artık kayıt vs çok önemli değil.Herkese selamlar yurtdışı direnç kayıt xiaomi telefon alınır mı işin ehli birisinden yapılırsa ileride başımı ağrıtır mı kamera sensör uygulamalarda sorun yaratır mı?
Harbi o ne ilk defe duyuyorum bendedirenç kayıtlı ne oluyor ?
Niye kayıt önemli değil ?Eğer işçilik iyiyse pek sorun olmaz ama bazen arka kapak açıldığından doğru düzgün yapıştırmayıp baştan savma yapıyorlar böyle olursa sıkıntı yaşarsın. Birde zaten birçok telefon çift hatlı dolayısıyla artık kayıt vs çok önemli değil.
Tek hat kullanım süresi 6 ay oldu.Niye kayıt önemli değil ?
işi düzgün biri yapar ise sorun olmaz ama bence donanımsal müdahaleyi önermemHerkese selamlar yurtdışı direnç kayıt xiaomi telefon alınır mı işin ehli birisinden yapılırsa ileride başımı ağrıtır mı kamera sensör uygulamalarda sorun yaratır mı?
direnç kayıtlı ne oluyor ?
anakarta işlem yapılıyor lehimle felan riskli bir şey kısaca imei atma ama biraz daha farklıHarbi o ne ilk defe duyuyorum bende
Harbi o ne ilk defe duyuyorum bende
Anakart üstüne direnç ekleniyor ve IMEI kaydı yapılıyor daha fazla detay bilmiyorum.direnç kayıtlı ne oluyor ?
Oha ciddimisin 4 aydı laaaTek hat kullanım süresi 6 ay oldu.
ufak bşr parça smd direnç yazıp bakabilrisin o yazılımsal müdahale etmenin önüne geçiyor mesele budirenç kayıtlı ne oluyor ?
O olay senin benim gibi TR'de yaşayanlar için geçerli değil.Tek hat kullanım süresi 6 ay oldu.