drarda
80+
nasıl değil?O olay senin benim gibi TR'de yaşayanlar için geçerli değil.
nasıl değil?O olay senin benim gibi TR'de yaşayanlar için geçerli değil.
evet bende şimdi araştırdım yurt dışında ikamet eden kişiler için geçerliymiş (baya sevinmiştim)O olay senin benim gibi TR'de yaşayanlar için geçerli değil.
Ne nasıl değil? Bildiğimiz değil. Yurtdışında ikamet edenler için 1 defaya mahsus bir şey.nasıl değil?
Bu kanıya nerden vardın mesela? Yd telefon kullanıyorum.O olay senin benim gibi TR'de yaşayanlar için geçerli değil.
Bu kanıya nerden vardın mesela? Yd telefon kullanıyorum.
Başvurusu vs yok, devlet yd yaşadığına bakmıyor kullandığınız operatörlerle ilgili, mayıstan itibaren ilk defa kullanıma açılacak cihazlar 6aydır.Yurt dışı telefon düzenlemesinde ayrıntılar belli oldu
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yurt dışında ikamet eden Türk vatandaşlarının beraberinde ülkeye getirdiği mobil cihazların kullanım süresinin 180 güne uzatılacağını açıkladı. Düzenleme 1 Mart 2024'te yürürlüğe girecek. Süre uzatımı için başvurular e-Devlet üzerinden yapılacak.www.ntv.com.trUlaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yurt dışında ikamet eden Türk vatandaşlarının beraberinde ülkeye getirdiği mobil cihazların kullanım süresinin 180 güne uzatılacağını açıkladı. Düzenleme 1 Mart 2024'te yürürlüğe girecek. Süre uzatımı için başvurular e-Devlet üzerinden yapılacak.
Kullanman önemli değil kanka. Bende kullanıyorum.
Bende kullanıyorum. Az okuma beceriniz varsa okuyarak öğrenebilirsiniz. Haber başlığından okumakla olmuyor.Bu kanıya nerden vardın mesela? Yd telefon kullanıyorum.
Kanka senin kaynağın ne valla bir an sevindiriyor sonra araştırınca üzüyorsun sendeBaşvurusu vs yok, devlet yd yaşadığına bakmıyor kullandığınız operatörlerle ilgili, mayıstan itibaren ilk defa kullanıma açılacak cihazlar 6aydır.