Amazon'dan mı Aliexpress'den mi almalıyım ?

uygunluk acısından alıexpres ama nasıl gelır bılemem

Hocam aliexpress üzerinden defalarca alışveriş yaptım ortalama 2 hafta içerisinde geliyor aliexpress üzerinden alabilirsin.

Aynı klavyeyi almayı düşünüyorum, 1 aydır amazon sepetimde duyur fiyat 3100 liraya geliyor aliexpressten ise 2300 liraya geliyor, fakat amazondan yıllardır alışveriş yapıyorum yurt dışı ürünlerde sorun çıktığında amazon iade yapıyor veya sorunu çözüp ürünü sağlıyor. aliexpress bu konuda çok korkutuyor ürün gelir mi gelirse sorunlu olur mu vesaire.

Hayırlı olsun hocam şimdiden.
teşekkür ederim. hocam peki ürün türkiyeye geldikten sonra hangi kargoyla ulaşıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynı klavyeyi almayı düşünüyorum, 1 aydır amazon sepetimde duyur fiyat 3100 liraya geliyor aliexpressten ise 2300 liraya geliyor, fakat amazondan yıllardır alışveriş yapıyorum yurt dışı ürünlerde sorun çıktığında amazon iade yapıyor veya sorunu çözüp ürünü sağlıyor. aliexpress bu konuda çok korkutuyor ürün gelir mi gelirse sorunlu olur mu vesaire.
valla kral ben risk alacağım sanırsam ya.

ben genelde amazondan sipariş veriyorum ama amazonun türkiye olan mağazasından aliexpressden ürün gelmesi 1-2 haftayı bulabilir amazonda kargo olarak kargomgelsinmi öyle bir kargo hizmeti kullanıyorlar pazar günü bile kargo getiriyolar o yüzden amazondan ürün sipariş ediyorum genelde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,646
Üyeler
183,451
Son üye
Samet.35
Geri