Açıkcası anakarta fazla bütçe ayırmak istemiyorum o yüzden bu anakartı düşünüyordum. Belki biraz bütçeyi arttırıp ASUS PRIME X670-P-CSM 6400MHz(OC) DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI DP ATX Anakart'a gidebilirim bu nasıl olur sizce ?VRM'ler yeterli olur mu bilemedim. Bir de piyasanın en iyi işlemcilerinden birini alıp, anakart bunu almak hiç yakışmaz be hocam.
Açıkcası anakarta fazla bütçe ayırmak istemiyorum o yüzden bu anakartı düşünüyordum. Belki biraz bütçeyi arttırıp ASUS PRIME X670-P-CSM 6400MHz(OC) DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI DP ATX Anakart'a gidebilirim bu nasıl olur sizce ?
Hazır sistem herhalde. X670 git. B650 PRIME modeller düzelmiş olsa da güven olmaz onlara.Açıkcası anakarta fazla bütçe ayırmak istemiyorum o yüzden bu anakartı düşünüyordum. Belki biraz bütçeyi arttırıp ASUS PRIME X670-P-CSM 6400MHz(OC) DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI DP ATX Anakart'a gidebilirim bu nasıl olur sizce ?

asus b650 giris seviyeleri cok kotu.Evet hazır sistem İtopya Maxwell toplayacağım bütçem maks 65 civarı. X670 gideceğim büyük ihtimal.
Daha doğrusu prime serileri.asus b650 giris seviyeleri cok kotu.
Ne olarak kötü prime serileri? 5 aydır kullanıyorum B650M-A kartı. Aklıma takıldı bak.Daha doğrusu prime serileri.
Mosfet ve vram sogutmaları, rakiplerine göre daha düşük faz'a sahip olmaları, ses yongalarının yetersiz olması gibi sürüyle örnek verilebilir. Sorunsuz kullanmanız yada kullanıyor olmanız o anakartı iyi yapmıyor malesef. İyi günler.Ne olarak kötü prime serileri? 5 aydır kullanıyorum B650M-A kartı. Aklıma takıldı bak.