Yalnızlığın çözümü nedir?

FrankEnsQ

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,068
Çözüm önerisi bulunamayan rezalet bir şey.

Yalnızlık iyi falan değil kardeşim kendinizi kandırmayı bırakın. Size her açıdan zarar verecektir uzun vadede. Birazcık atılgan olun hayatta.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kanka zaten arkadaş ortamım geniş. kendimi yalnız hissediyorum
Senin bahsettiğin yalnızlık farklı sen kendi kafanda birilerini arıyorsun ki illa denk gelirsin.

Yalnızlık iyi falan değil kardeşim kendinizi kandırmayı bırakın. Size her açıdan zarar verecektir uzun vadede. Birazcık atılgan olun hayatta.
Valla çok haklısın agam, 15 yaşındaki çocuklar havalı bir şey sanıyor yalnızlığı.

Senin bahsettiğin yalnızlık farklı sen kendi kafanda birilerini arıyorsun ki illa denk gelirsin.
öyle birisi vardı zaten. onlada iletişimim kesilince çok değişik hissetmeye başladım özlüyormuyum yoksa nefret mi ediyorum anlamadım. gidip yazdım sorunun ne olduğunu anlamak için. ondanda görüldü yedim

Mental olarak yorulmuşsun sen sorunu kendin açıklıyorsun zaten arkadaş çevren genismis ya kendine vakit ayır biraz ruhunu dinlendir meditasyon yap ruh yorgunluğu insana yalnızlık hissi verir geç bir karanlık odaya aç su sesini, yağmur sesini hafif alttan meditasyon fon müziği ekle yavaş yavaş hisset içindeki yalnız olan insanı çıkar gezdir bir süre sonra içinde yalnız olan kişi kendi benliğine geri dönecek unutmayın her şey hisler ile başlar...

is yerindeki arkadaslar harici kimseyle gorusmuyorum. en temizi

sahte dostluklara gerek yok abi

Kanka zaten arkadaş ortamım geniş. kendimi yalnız hissediyorum
Bende öyleyim Kürşat hocamın dediği bı ara yaparım.
Bana ormanlık alanlar iyi geliyor uçurum kenarları köpeğimle yürüyüş yapmak beni rahatlattiriyor. Yada birisine içini anlatmak tavsiyem tanımadığın birisi olsun sonra yüzüne vuran fln olur o yüzden .

Ne kadar kalabalık o kadar dert. Bir de o kalabalıklığın yakınlık derecesi fazlaysa daha büyük dert.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,965
Üyeler
185,008
Son üye
toramanjnr
Geri