42K Dell Ho. Mu Go mu

Akhisarli45

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
366
Hayırlı olsun. Kaliteli laptoptur.

Geçmiş Olsun madem aldınız yanında da bir tane şarj adaptörü alın çünkü ayrılacaktır.

ho ileride rami 32 yaparsanız uzuun süre götürür

Siparişi az önce verdim.
Biliyorum 4060 göre biraz pahalı ama 4070 de yok bu fiyata daha fazla parada çıkmıyordu.
Hayırlı olsun. İyi seçim.

Dell diye yapışmayın hemen MSI GF63 de gördük markanın önemini.

bu arada Dell teknik servisi çok iyi 1 kere anakart 1 kere ssd bozmuştum garanti sorgusuz sualsiz yeni parça takıp yolladı hayırlı olsun

Anlayamadım ne dediğinizi, şarj adaptörü tuğla gibi kocaman biliyorum ama ayrılacaktır dediğiniz?
Hocam bildiğiniz ısıdan şarj adaptörünün dışı ayrılıyor ve kablolar açık şekilde gözüküyor yani damla bile damlasa bozulur zaten hızlı bozuluyor açık olduğu için adaptör hakkında bolca şikayet var ısı hakkındada şikayetler okudum.

Dell en iyi teknik servis olabilir. 1.5 yıl önce aldığım monitörün paneli bozuldu yazdım video istediler. Gönderdim hemen yenisini yolladılar UPS ile kapıda kutusunu açtım yenisini alıp eskisini geri gönderdim. Benim monitör 24” 165hz di üretimi yok sanırım onlar bana 24” 270hz monitör göndermiş. Çoğu firma ya fiyat arttı diye iade veriyor yada elimizde yok diye süründürüyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,715
Üyeler
186,525
Son üye
hyperst
Geri