Üniversite Okurken Devlet Memurluğu Yapmak

Reaksiyon skoru
67
Şuan bilgisayar mühendisliği düşünüyorum inşallah bir sıkıntı olmazsa gelicek.Annem kpss yede girersin memur olur dışarıdan bitirirsin diyor.Öyle bir şey oluyormu? Oluyorsa sizce hem iş hem okul zor olurmu? Hem motorumuda alırım diyorum

yok devlet mezun olana kadar bekliyor o sırada paranı da veriyor

benim sınıfımda var memur olanlar derslere devam zorunluluğu olmadığı için yapabiliyorlar sınav zamanı sıkıntı oluyor sadece

Kazandıktan sonra o işe gitmen gerekiyor öyle sen gelme ben sana maaş vereyim diye bir şey yok. Üniversite için çalıştığın kurumdan izin alman gerekiyor kafana göre gidiyorum diyemezsin. Genelde bu tarz düşünenler ikinci öğretim yazar akşam derslerine katılır.

kpss' den memur olabileceğini düşünüyor musun? :D

Her üniversite kabul etmeyecektir devamsılık sorun yaratbilir üni ile konuşarak bilgi almanız daha doğru ama çoğu zaman izin alabiliyorlar sınav zorunlu

Her üniversite kabul etmeyecektir devamsılık sorun yaratbilir üni ile konuşarak bilgi almanız daha doğru ama çoğu zaman izin alabiliyorlar sınav zorunlu
Anladım hocam güzel bir üniversitede ikinci öğretim olursa o şekilde yapılabilir gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,117
Üyeler
185,222
Son üye
Ayazz1
Geri