Im batu-khan
80+
- Reaksiyon skoru
- 36
- Bütçe
- 1500
Delux m800 ultra alınır mı kullanan varmı
kankam amazonda hangi satıcıdan aldın3 hafta dır kullanıyorum amazon uzerınden aldım tavsıye ederım
Delux eu yani kendi satıcısı üzerinden almışım 1 şubatta 1600 TL'ye gelmiskankam amazonda hangi satıcıdan aldın
Memnun musun hala bi sorun çıkardı mı? Valo için nasıldırDelux eu yani kendi satıcısı üzerinden almışım 1 şubatta 1600 TL'ye gelmis
Fps oynu olarak bf1 ve bf 2042 nadiren de olsa oynuyorum şimdiye kadar driver problemi olsun gecikme olsun kopma olsun herhangi bir sorun olmadi gayet memnunum kutu içeriğide premium diyebilirim adamlar yedek kauçuk bile koymuş mouse alti icinMemnun musun hala bi sorun çıkardı mı? Valo için nasıldır
Eywallah bende sipariş verdim gelmesini bekliyorum 28 Nisan'da verdim hala kargoya verilmedi ne kadar sürer acaba 1 hafta oldu kargoya verilip gelmesi 2 hafta daha geçer herhaldeFps oynu olarak bf1 ve bf 2042 nadiren de olsa oynuyorum şimdiye kadar driver problemi olsun gecikme olsun kopma olsun herhangi birsorun olmadi gayet memnunum kutu içeriğinde premium diyebilirim adamlar yedek kauçuk bile koymuş mouse alti icin
Fps oynu olarak bf1 ve bf 2042 nadiren de olsa oynuyorum şimdiye kadar driver problemi olsun gecikme olsun kopma olsun herhangi bir sorun olmadi gayet memnunum kutu içeriğide premium diyebilirim adamlar yedek kauçuk bile koymuş mouse alti icin
Memnun musun hala bi sorun çıkardı mı? Valo için nasıldır
kankam amazonda hangi satıcıdan aldın
Beni. Teslimtta 2 hafta yazıyordu 1 haftada elime ulaştıEywallah bende sipariş verdim gelmesini bekliyorum 28 Nisan'da verdim hala kargoya verilmedi ne kadar sürer acaba 1 hafta oldu kargoya verilip gelmesi 2 hafta daha geçer herhalde![]()
içeriği baya dolu izledim açılış videoları senin grip tape düz beyaz mıMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Beni. Teslimtta 2 hafta yazıyordu 1 haftada elime ulaştı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Beni. Teslimtta 2 hafta yazıyordu 1 haftada elime ulaştı
Evet beyaz mouse ile aynı renkiçeriği baya dolu izledim açılış videoları senin grip tape düz beyaz mı
sipariş verdikten sonra 1 hafta mı ben sipariş vereli 1 hafta oldu kargoya vermediler daha
Mavi aldım siyah desenli çıkıyormuş ondan bakalımEvet beyaz mouse ile aynı renk
Yoğunluk vardır belki aga bana tam 1 haftada ulasmis 23 şubatta sipariş geçmişim 1 ocakta teslim edilmisiçeriği baya dolu izledim açılış videoları senin grip tape düz beyaz mı
sipariş verdikten sonra 1 hafta mı ben sipariş vereli 1 hafta oldu kargoya vermediler daha
Olabilir bu aralar çok popüler mouse niyeyseYoğunluk vardır belki aga bana tam 1 haftada ulasmis 23 şubatta sipariş geçmişim 1 ocakta teslim edilmis