Aga zaten sorun benimde içimde laptop var ama 1650 ti ın performansı belli kararsıszımUniversite gibi bir olayın yoksa masaustu almam gerek diye anlat gerekçelerini, neden laptop istediklerini dinle belki dedikleri sey sanada mantıklı gelicek bende masaüstü alacaktim universite girdi isin icine laptop alacam 3 4 ay icinde
Universiteye mi gidiceksin ona gore soyleyelim sen universiteye gideceksen sakin masaustu alma bazi zamanlar kutuphanede calisman gerekebilir bu yuzden laptop daha iyi universite icin ve 1650 ti suan günümüz icin gayet yeterli csgo gibi oyunlar oynarım diyorsan zaten gayet güzel ama cyberpunk ultra oynamak isterim dersen bence biraz daha sabret para kazanmaya calis 2060 2070 al benim kararım 1 ay boyunca çıraklık yapmak en azindan para kazanır daha iyisini alirsinAga zaten sorun benimde içimde laptop var ama 1650 ti ın performansı belli kararsıszım
Üni 3 4 sene sonra ama ailem şimdide rahat kullanırsın diyorlar çıraklıkada izin vermiyorlarUniversiteye mi gidiceksin ona gore soyleyelim sen universiteye gideceksen sakin masaustu alma bazi zamanlar kutuphanede calisman gerekebilir bu yuzden laptop daha iyi universite icin ve 1650 ti suan günümüz icin gayet yeterli csgo gibi oyunlar oynarım diyorsan zaten gayet güzel ama cyberpunk ultra oynamak isterim dersen bence biraz daha sabret para kazanmaya calis 2060 2070 al benim kararım 1 ay boyunca çıraklık yapmak en azindan para kazanır daha iyisini alirsin
Universiteye mi gidiceksin ona gore soyleyelim sen universiteye gideceksen sakin masaustu alma bazi zamanlar kutuphanede calisman gerekebilir bu yuzden laptop daha iyi universite icin ve 1650 ti suan günümüz icin gayet yeterli csgo gibi oyunlar oynarım diyorsan zaten gayet güzel ama cyberpunk ultra oynamak isterim dersen bence biraz daha sabret para kazanmaya calis 2060 2070 al benim kararım 1 ay boyunca çıraklık yapmak en azindan para kazanır daha iyisini alirsin
yani tek hikayeli oyun gta5 watch dogs 2 filan birde pes fifaUniversiteye mi gidiceksin ona gore soyleyelim sen universiteye gideceksen sakin masaustu alma bazi zamanlar kutuphanede calisman gerekebilir bu yuzden laptop daha iyi universite icin ve 1650 ti suan günümüz icin gayet yeterli csgo gibi oyunlar oynarım diyorsan zaten gayet güzel ama cyberpunk ultra oynamak isterim dersen bence biraz daha sabret para kazanmaya calis 2060 2070 al benim kararım 1 ay boyunca çıraklık yapmak en azindan para kazanır daha iyisini alirsin