🔥İndirim AMAZON / Moliendo çekirdek kahvelerde indirim 1000gr / 391 tl

Emektar PC

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
820
bu kahveler de siparişten hemen snra kavrulmuş geliyor geçen aldıklarım 1 hafta önce kavrulmuştu. Ve bu markayı baya sevdim kaliteli. Sizin attıklarınız ilk defa gördüm

Screenshot_1.png

satış miktarı ve yorumlara bakabilirsnz hepsiburada dan 100tl daha ucuz amazonda.

bu kahveler de siparişten hemen snra kavrulmuş geliyor geçen aldıklarım 1 hafta önce kavrulmuştu. Ve bu markayı baya sevdim kaliteli. Sizin attıklarınız ilk defa gördüm
Kahve forumların da takıldığım için biliyorum ben markayı taze kavrum geliyorsa sizin attıklarınız da alınabilir

Bu markayı kullandım ama pek sevemedim gibi. Belki benim ağız tadıma ya da seçtiğim kahveyle alakalı olabilir. Bittikten sonra başka markaya yönelmeyi düşünüyorum.

Dediginiz hangisi baya var da hic anlamıyorum. Ama yumusak icim severim
amalfi yazan hocam ilk linkteki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kahve forumların da takıldığım için biliyorum ben markayı taze kavrum geliyorsa sizin attıklarınız da alınabilir
yorumlardan bakabilirsnz oldukça taze geliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu markayı kullandım ama pek sevemedim gibi. Belki benim ağız tadıma ya da seçtiğim kahveyle alakalı olabilir. Bittikten sonra başka markaya yönelmeyi düşünüyorum.
seçtiğiniz kahve sert içim olabilir belki

kahve cok guzel 2 aydir bunu kullaniyorum. kargolandigi gun cekilmis geldi en son aldigimda 3 paket almistim

@Emektar PC hocam orta gövdeli ve asidite olarak düşük bir kahve seçtim aslında. İçimi hafif ama pek lezzet olarak tatmin etmedi beni. Brasil Boss Nova aldığım kahve.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,110
Üyeler
185,223
Son üye
Ayazz1
Geri