Emektar PC
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 820
Kahve makinesi olanlar için çekirdek kahveler indirimde.
benim favorim amalfi. 1 kilosu 391tl en ucuz burda.
Diğerlerinde de indirim mevcut burdan bakabilirsnz.
onu kullanmadım bişey diyemeceğim ama yumuşak içim seviyorsanız 10 numara.tchibo barista çekirdek kahve kullanıyorum ondan iyi midir?
Teşekkürler tavsiye için deniyeceğimonu kullanmadım bişey diyemeceğim ama yumuşak içim seviyorsanız 10 numara.
Dediginiz hangisi baya var da hic anlamıyorum. Ama yumusak icim severimonu kullanmadım bişey diyemeceğim ama yumuşak içim seviyorsanız 10 numara.
Kahve forumların da takıldığım için biliyorum ben markayı taze kavrum geliyorsa sizin attıklarınız da alınabilirbu kahveler de siparişten hemen snra kavrulmuş geliyor geçen aldıklarım 1 hafta önce kavrulmuştu. Ve bu markayı baya sevdim kaliteli. Sizin attıklarınız ilk defa gördüm
amalfi yazan hocam ilk linktekiDediginiz hangisi baya var da hic anlamıyorum. Ama yumusak icim severim
yorumlardan bakabilirsnz oldukça taze geliyorKahve forumların da takıldığım için biliyorum ben markayı taze kavrum geliyorsa sizin attıklarınız da alınabilir
seçtiğiniz kahve sert içim olabilir belkiBu markayı kullandım ama pek sevemedim gibi. Belki benim ağız tadıma ya da seçtiğim kahveyle alakalı olabilir. Bittikten sonra başka markaya yönelmeyi düşünüyorum.