-Mehmet-
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 5,629
Kablosuz olmasından dolayı dikkatimi çekti alınır mı arkadaşlar ? Birde bunu nasıl türkçe q yapabiliriz onu da söylermisiniz.
öyleyse güzel , tuşlara minik bir kağıt yapıştırmayı düşünüyorum türkçe harf olarak. Işık konusunda büyük oranda gece kullanacağım harfleri okuyabilsem yeter cıvıl cıvıl bir şey beklemiyorum. Switch değiştirme özelliği varmış sanırım belki ileride özelleştiririm. Bu switch seçenekleri arasından en sessizi hangisi acaba söyler misin ? En sessiz olanı almak istiyorum.Windows türkçe oldugu icin türkçe çalışcak ztn klavye, bakmadan yazmadigin surece sıkıntı yok. Alınır mı konusunda ise orta seviye, ledleri biraz dandik ama hissiyatı çok iyi alabilirsin.
Kağıt yapıştırmayın iğrenç olur. Switch konusunda da sessiz arıyorsanız sea salt switchler vardı.öyleyse güzel , tuşlara minik bir kağıt yapıştırmayı düşünüyorum türkçe harf olarak. Işık konusunda büyük oranda gece kullanacağım harfleri okuyabilsem yeter cıvıl cıvıl bir şey beklemiyorum. Switch değiştirme özelliği varmış sanırım belki ileride özelleştiririm. Bu switch seçenekleri arasından en sessizi hangisi acaba söyler misin ? En sessiz olanı almak istiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
.
iğrençliği umurumda değil işime yarasın yeter. Eskiden f klavye öğrenmek için öyle yapıyordum yabancı değilimKağıt yapıştırmayın iğrenç olur. Switch konusunda da sessiz arıyorsanız sea salt switchler vardı.
blue switch önermem hocam aslaKablosuz olmasından dolayı dikkatimi çekti alınır mı arkadaşlar ? Birde bunu nasıl türkçe q yapabiliriz onu da söylermisiniz.
Brown switch benim de favorimdir. Zaten yabancı oyun kültüründe de çok yaygınlaştı sadece TR de bulmak zor olduğundan burda popüleritesi azyok hocam altta seçenekler var zaten ondan sordum. Kahverengi switch önerir misin ? Kasa ve tuş renkleride çok hoşuma gitti.
ses seviyesi nasıldır ? Sessiz midir ? Brown olanın kasası çok güzel çünkiBrown switch benim de favorimdir. Zaten yabancı oyun kültüründe de çok yaygınlaştı sadece TR de bulmak zor olduğundan burda popüleritesi az
Ekstradan keycap alman gerekiyor. Bu klavyenin keycapleri ışık geçirmez.öyleyse güzel , tuşlara minik bir kağıt yapıştırmayı düşünüyorum türkçe harf olarak. Işık konusunda büyük oranda gece kullanacağım harfleri okuyabilsem yeter cıvıl cıvıl bir şey beklemiyorum. Switch değiştirme özelliği varmış sanırım belki ileride özelleştiririm. Bu switch seçenekleri arasından en sessizi hangisi acaba söyler misin ? En sessiz olanı almak istiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
.
Red ile aynı sadece biraz daha sert yazım hissiyatı daha güzelses seviyesi nasıldır ? Sessiz midir ? Brown olanın kasası çok güzel çünki