Öneri Max 1200 TL klavye önerisi (red switch)

Atlanta

80+
Reaksiyon skoru
63
1200 tl bütçe rgb olursa iyi olur yurtdışından da alabilirim tr olması şart değil hotswap olabilir
yön tuşları da olması lazım önerilerinizi bekliyorum

RedDragon K617 1000TL limitim vardı beyaz ve küçük bir klavye istiyordum ondan ben bunu aldım malzeme kalitesi gayet iyi ben beğendim
bu klavye de güzel hocam ancak yön tuşlarını güncel olarak kullanıyorum yön tuşları olması lazım. yine de teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ürünü satın mı aldınız ? RGB var üründe.
yorumlarda ürünün rgb olmadığı rainbow olduğu yazıyor ben de oradan dolayı böyle yazdım size.

• Beğen
Reaksiyonlar: Deep
bu klavye de güzel hocam ancak yön tuşlarını güncel olarak kullanıyorum yön tuşları olması lazım. yine de teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yorumlarda ürünün rgb olmadığı rainbow olduğu yazıyor ben de oradan dolayı böyle yazdım size.
Yorumlarda fazlasıyla yay sesi olduğunuda söyleyen var fakat fazlasıyla bir yay sesi mevcut değil. Bu bütçede alacağınız çoğu klavye de az da olsa yay sesi olacak zaten ve bu üründe rahatsız edecek seviyede fazla yok. RGB var diye biliyorum rainbow emin değilim maalesef.

ürün rgb değil ve yay sesi geliyor hocam üründen. yine de tavsiyeniz için teşekkür ederim.
Hocam bu fiyatta daha fazlasını bekleyemezsiniz siz bu fiyata hangi klavyeyi alırsanız alın yay sesi olucaktır.

Hocam bu fiyatta daha fazlasını bekleyemezsiniz siz bu fiyata hangi klavyeyi alırsanız alın yay sesi olucaktır.
Anladım hocam yay sesinden en düşük olanı tercih ederim muhtemelen

Geri