ücretsiz virüs programı önerisi

grasdiyas

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,509
kaspersky süresi bitti deneme sürümü tabii ilerde satın alıcam büyük ihtimal 2 3 ay sonrasına ücretsiz virüs programı öneriniz varmı bilgisayarımda çok önemli dosyalar ve fotoğraflar varda defender ikidebi silip duruyor virüs olmayan şeyleri

ek olarak kaynak tüketimi önemli değil

Son düzenleme:
  • Avast Free Antivirus
  • faydasınını çok gördüm tavsiye ederim.

• Avast Free Antivirus
  • faydasınını çok gördüm tavsiye ederim.
hocam avast bikere indirince kurtulamıyorsun bida çok rahatsız ediyor satın alana kadar defender a mahküm kalmak istemiyorum pek

kaspersky süresi bitti deneme sürümü tabii ilerde satın alıcam büyük ihtimal 2 3 ay sonrasına ücretsiz virüs programı öneriniz varmı bilgisayarımda çok önemli dosyalar ve fotoğraflar varda defender ikidebi silip duruyor virüs olmayan şeyleri

ek olarak kaynak tüketimi önemli değil
Kaspersky. Ücretsiz versiyonu bile iyi iş görüyor. Yıllık ücreti bile çok uygun

Ben normalde antivirus programı kullanan biri değilim ama son 2 2.5 yıldır kaspersky kullanıyorum. Can değer ile tanıştım bu programa ve çok memnunum. Hem pc'mi windows'un kendi programından daha az kullanarak gayet güzel koruyor. Hayatım boyunca antivirüs programı kullanmayan bana bile bu kadar bağlayıp kullandırdıysa siz de deneyin derim.

Ben normalde antivirus programı kullanan biri değilim ama son 2 2.5 yıldır kaspersky kullanıyorum. Can değer ile tanıştım bu programa ve çok memnunum. Hem pc'mi windows'un kendi programından daha az kullanarak gayet güzel koruyor. Hayatım boyunca antivirüs programı kullanmayan bana bile bu kadar bağlayıp kullandırdıysa siz de deneyin derim.
2ay idare edicek bişey lazım bana sadece kaspersky pre yi alıcam zaten müq gerçektende kafa rahat oluyor

Antivirüs siz belirtmeden verileri otomatik silmez. (onay iste seçmelisiniz ayarlardan otomatik sil derseniz veri gidebilir.)

****Kaspersky
*****Malwarebytes + Defender + Eset Online + SAS + Rkill + Adware + Spybot
****Comodo + Defender + Eset + Sas + rkill + adware +spybot

Önyükleme taramaları için
kaspersky live disk
dr.web live disk

Avast ve AVG kötü değiller ama kişisel verileriniz pazarlandı geçmişte.
Norton için minig yapıyor dediler.

+HitmanPro 30 gün ücretsiz

***Ama gizli kahraman MRT.exe

Tarayıcı için:
****BrowserGuard
*****AdGuard
veya Brave Tarayıcı

Güvenlik duvarları için
***simplewall
**portmaster
**glasswire

Verilerinizi özellikle kişisel olanları şifreli sıkıştırın. Arşivleri taratmayın. ;)
Taratacağınız arşivleri belli bir klasörde toplayın öyle taratın. Temp klasörüne açar sonra tarar. Sisteminizi yoracaktır.

Durum görmeyenler için tekrar:

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,068
Üyeler
186,708
Son üye
kastetmek
Geri