smsung s24 almalımıyım

kaşmerli oguz

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,043
beyler telefonum artık eskidi kenarda köşede 900 dolarım var buna biraz para ekleyerek androit olan herhangi bir telefona geçmeyi düşünüyorum samsung alacağım galiba bazı yerlerde redminin dandik olduğunu okudum diğer markalarında samsung ve redmiye yetişemediği bariz göze batan seçenek s24 gibi duruyor sizde s24 mu s23 mu yoksa biraz paraya (fazla) kıyıp s24 plus almalımıyım başka öneriniz varsada çekinmeyin lütfen çünkü bu alacağım telefonu minumum 4 sene kullanmayı planliyorum

beyler telefonum artık eskidi kenarda köşede 900 dolarım var buna biraz para ekleyerek androit olan herhangi bir telefona geçmeyi düşünüyorum samsung alacağım galiba bazı yerlerde redminin dandik olduğunu okudum diğer markalarında samsung ve redmiye yetişemediği bariz göze batan seçenek s24 gibi duruyor sizde s24 mu s23 mu yoksa biraz paraya (fazla) kıyıp s24 plus almalımıyım başka öneriniz varsada çekinmeyin lütfen çünkü bu alacağım telefonu minumum 4 sene kullanmayı planliyorum
S23 al, S24 serisinde Exynos işlemci var alınmaz bence.

S24 islemciden dolayı alınmaz diyen çok bende alicam ya s23 yada YD s23 ultra
Konu açmıştım belki görmüşsündür şimdi linkini aticam

S24 islemciden dolayı alınmaz diyen çok bende alicam ya s23 yada YD s23 ultra
Konu açmıştım belki görmüşsündür şimdi linkini aticam
hocam işlemci ne kadar fark ederki 1 2 video izledim render testlerinde işlemciden dolayı bazı yerlerde s23un gerisine düşüyor ama yazılım güncellemesi ile çözüleceği belirtiliyor ayrıca çoğu yerde 23u geçiyor sizce napmalıyım

hocam işlemci ne kadar fark ederki 1 2 video izledim render testlerinde işlemciden dolayı bazı yerlerde s23un gerisine düşüyor ama yazılım güncellemesi ile çözüleceği belirtiliyor ayrıca çoğu yerde 23u geçiyor sizce napmalıyım
hocam ben dusundum tasındım 30kya ya s23 256gb olanını alıcam yada
s23ultra yurtdısı alıcam aynı paraya
ama yurdısı hem sahıbınden almaya gozum kestırmıyor hemde ılerde server kayıtta falan problem yasatırmı dıye dusunmuyo deyılım hanı bı yasa getırırler falan onuda engellerler sonra olan paraya olur dıye dusunuyorum
kamera acısından cok da prof degılsenız s23 alınır s23ultra zaten kamerada cok daha ıyı
pıl konusunda s23ultra 2-3 saat daha fazla goturur (tabı kullanıma gore degısır )
Ben ay basını beklıyorum s23 benım kafama daha yatkın sunda

hocam ben dusundum tasındım 30kya ya s23 256gb olanını alıcam yada
s23ultra yurtdısı alıcam aynı paraya
ama yurdısı hem sahıbınden almaya gozum kestırmıyor hemde ılerde server kayıtta falan problem yasatırmı dıye dusunmuyo deyılım hanı bı yasa getırırler falan onuda engellerler sonra olan paraya olur dıye dusunuyorum
kamera acısından cok da prof degılsenız s23 alınır s23ultra zaten kamerada cok daha ıyı
pıl konusunda s23ultra 2-3 saat daha fazla goturur (tabı kullanıma gore degısır )
Ben ay basını beklıyorum s23 benım kafama daha yatkın sunda
hocam 45k bi telefona vermem ve sizin gibi yurtdışıyla uğraşmak istemiyorum ya s24 plus ya s24 ya da s23 alacam siz benim yerimde olsaydınız napardınız profeslyonel kamera il eişim yok oyun agalarla pes mobil fln arada belki pubg nadiren oynayabilirim pil peformansı ve hızlıca şarj olması önemli ısınma önemli değil sosyal medyaylada fazl işim yok arada instaya bi story atar geçerim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam bilemiyorum biraz üşengeç biriyim uğraşmak istemiyorum

Samsung'a karşı ön yargım vardı geçen hafta 2-3 saat falan s23 kullandım o paraya kesinlikle değer

Samsung'a karşı ön yargım vardı geçen hafta 2-3 saat falan s23 kullandım o paraya kesinlikle değer
hocam s22den sonrası tabi ki çok iyi ama şu anda bana elimdeki bütçe ile en iyisi lazım para sıkıntı değil ama bi telefona 45k vermem eğer işlemciden yana sıkıntı olmadığı kanaatıne varırsam s24 veya 24 plus alacam ama herkes işlemci kötü diyor napacam bilmiyorum

hocam 45k bi telefona vermem ve sizin gibi yurtdışıyla uğraşmak istemiyorum ya s24 plus ya s24 ya da s23 alacam siz benim yerimde olsaydınız napardınız profeslyonel kamera il eişim yok oyun agalarla pes mobil fln arada belki PUBG nadiren oynayabilirim pil peformansı ve hızlıca şarj olması önemli ısınma önemli değil sosyal medyaylada fazl işim yok arada instaya bi story atar geçerim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam bilemiyorum biraz üşengeç biriyim uğraşmak istemiyorum
pıl ve sarj konununda s23den ustunler s23 25w desteklerken dıger ıkısı 45w desteklıyor
ama ben genede ıslemcıden dolayı s23 dıyorum :)

Ben androidlere tr almanın artık pek bir mantığı olduğunu düşünmüyorum zaten 45k olan telefonu 25k civarına kapalı kutu alıyorsun aldığın yer server kayıt yapıyorsa 3k da o tutuyor

Ben androidlere tr almanın artık pek bir mantığı olduğunu düşünmüyorum zaten 45k olan telefonu 25k civarına kapalı kutu alıyorsun aldığın yer server kayıt yapıyorsa 3k da o tutuyor
peki hocam alacak olursam nerden almalıyım

pekı bu server kayıtı ılerde bır yasa cıkarıp engelleme ıhtımallaerı nedır ? korkutan sey bu benı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,708
Üyeler
192,776
Son üye
Quenchh
Geri