Galatasaray 0-1 Fenerbahçe MS

Fenerbahçe'nin kazanacağını tahmin etmezdim. Tebrikler. Maçı izlemedim, sadece kırmızı kart olduğunu biliyorum. Böyle bir maçta kırmızı kart yemesini gerektirecek ne olmuş olabilir Djiku'nun?

Hiç alakası yok şimdi boş boş konuşmayın GS oyunda yoktu hakemlik bişey yok
Barış alper ayağa bastı sarı yok.
kerem demirbay ayağa bastı sarı yok.
fred hiç bişey yookken ortasahadan vurdu gol oldu faul çaldı.
DJİKUYU SKANDAL ŞEKİLDE OYUNDAN ATTI HAKEME RAĞMEN KOYDUK.

Fenerbahçe'nin kazanacağını tahmin etmezdim. Tebrikler. Maçı izlemedim, sadece kırmızı kart olduğunu biliyorum. Böyle bir maçta kırmızı kart yemesini gerektirecek ne olmuş olabilir Djiku'nun?
cevabı arkadas vermıs

hakeme ragmen :D

BER-BAT bir performans.
Dayı
Kerem
İcardi
Mertens
Tete vini falan saymiyom zaten.

Rezil bir oynayış. Fenerbahçeyi tebrik ediyorum.

Son hafta Konyaspor' un Galatasaray' a karşı tam güçle oynayacağını ve kazanacağını düşünüyorum. Çünkü küme düşme hattında ve kaybederse düşmesi olası. Fenerbahçe' de İstanbulspor' u yenip averajla şampiyon olur gibi.
Galatasaray maçı yendiğinde Galatasaraylılar; Azizim hakemi tebrik ederim çok hakkaniyetli idi.
Gs dışında herhnagi bir takım maç kazanınca gsliler: Ualğn bu hağkem tam o... bu nedir looğ.
images.jpeg

Kardeşim sen maçı nerenle izledin bilmiyorum abartma bu kadar tebrik ettik geçtik bu kadar abartmak sizin huyunuz adam düdük çaldı duymadım diyor futbolcu sen gelmiş gol diyorsun ayağa basma vs de yok iyi izleyin tarafsız olun biraz

Djiku rakibin ayağına temas ettirmiyor hain hakem kırmızı veriyor

Son hafta Konyaspor' un Galatasaray' a karşı tam güçle oynayacağını ve kazanacağını düşünüyorum. Çünkü küme düşme hattında ve kaybederse düşmesi olası. Fenerbahçe' de İstanbulspor' u yenip averajla şampiyon olur gibi.
Deplasmana gelip 10 kişi kalıp 3 puanı almak ;) Çok büyüksün Fenerbahçem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,096,211
Üyeler
174,323
Son üye
bllse
Geri